Blauwe Vlinders Steltenlopers

Doe een aanvraag

Laat uw evenement sprankelen met de Betoverende Blauwe Vlinders Steltenlopers! Een visueel spektakel dat de schoonheid van blauwe vlinders tot leven brengt. Geschikt voor diverse gelegenheden en settings. Boek nu voor een betoverende ervaring! 🦋

Code: STE-6690-538

Beschrijving

Betoverende Blauwe Vlinders Steltenlopers: laat uw evenement sprankelen! 🦋

Stap binnen in een wereld van wonder en kleur met de schitterende Blauwe Vlinders Steltenlopers! Deze majestueuze act brengt een sprankelende en levendige dimensie naar uw evenement, waarbij de schoonheid van blauwe vlinders tot leven komt op stelten.

Aandachtstrekkers!
Deze zijn meer dan alleen entertainers; ze zijn een visueel spektakel dat de ogen en harten van uw gasten zal veroveren. Met hun statige stelten en kleurrijke blauwe kostuums trekken ze onmiddellijk de aandacht en creëren ze een betoverende ambiance.

Een levendige dans
Deze act is als een dans van vlinders in de lucht, met elke beweging die de schoonheid en gratie van deze schitterende insecten weerspiegelt. De Vlinders Steltenlopers zullen niet alleen uw gasten verrukken, maar ook een gevoel van vreugde en verwondering verspreiden.

Geschikt voor diverse gelegenheden en settings!
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, het opluisteren van een winkelcentrum, het toevoegen van een sprookjesachtige sfeer aan festivals, of het creëren van een kleurrijk ontvangst op speciale gelegenheden, de Blauwe Vlinders Steltenlopers passen zich moeiteloos aan bij verschillende evenementen en settings.

Laat uw evenement opvlinderen met de Blauwe Vlinders!
Als u op zoek bent naar een act die de schoonheid van de natuur combineert met visuele pracht, dan zijn de Blauwe Vlinders Steltenlopers de perfecte keuze. Voeg een vleugje kleur en verwondering toe aan uw evenement en laat uw gasten genieten van een betoverend schouwspel. Boek nu de Blauwe Vlinders Steltenlopers en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel Entertainment,  Thema Dieren, Thema Blauw

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6689-538
2 Spelers  – Code: STE-6690-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Dieren, Sprookjes

Kleur

Blauw

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.