IJskoningin op Stelten

Doe een aanvraag

Laat je betoveren door de majestueuze IJskoningin op Stelten! Met haar vorstelijke allure en fonkelende verlichting brengt ze de magie van het winterseizoen tot leven op elk kerst- en winterevenement. ❄️

Code: STE-3299-538

Beschrijving

Betoverende IJskoningin op Stelten: magische sprookjesvibe voor Kerst en Winter events 

Stap binnen in een wereld van pure magie en vervoering met de stralende IJskoningin op Stelten! Deze verbluffende creatie brengt een sprookjesachtige gloed en winterse charme naar elk kerst- en winterevenement, en laat harten smelten als sneeuw in de zon.

De magie van de IJskoningin ❄️
Beeld je in: de IJskoningin op Stelten schrijdt statig binnen, een schitterend tafereel van fonkelende lichten en vorstelijke allure. Haar kostuum weerspiegelt de bevroren schoonheid van een winterse wereld, met betoverende verlichting die sprankelt als bevroren edelstenen.

Een sprookje tot leven gebracht
De IJskoningin op Stelten brengt meer dan alleen een act – ze brengt een heel sprookje tot leven. Haar aanwezigheid roept de sfeer op van magische koninkrijken en fonkelende landschappen bedekt met sneeuw. Gasten worden meegevoerd naar een wereld waar dromen werkelijkheid worden en de kracht van verbeelding zegeviert.

Koninklijke tinten
Of uw evenement nu schittert op een beurs, het bruisende hart van een winkelcentrum is, of een levendig festival is, de IJskoningin op Stelten past perfect in elk decor. Met haar koninklijke blauwe tinten en winterse vibes, past ze prachtig bij kerst, winterthema’s en de verwondering van sprookjes.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Mobiel EntertainmentClub EntertainmentLed entertainment, Kinder Entertainment, Kerst Entertainment, Mobiele act, Thema Sprookjes, Thema Blauw Acts, Thema Winter

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-3299-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Jaargetijden

Winter

Kleur

Blauw, Wit

Onderwerp

Winter Wonderland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…