MEER OVER chantal

OVER MIJ

Chantal van Baak

Welkom in het PRIMAatelier! Ik ben Chantal en sinds 2012 ben ik betrokken bij PRIMAatelier. Gestart als stagiaire coupeuse onder begeleiding van Cynthia, tijdens mijn opleiding als coupeuse. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan, mijn passie voor de magie van het creëren van ontwerpen, patronen en kostuums heeft me hier gehouden.

Mijn affiniteit met het ontwerpen van kleding begon al op jonge leeftijd. Het o.a. maken van kleertjes voor mijn barbiepoppen heeft ertoe geleid dat ik koos voor de HBO-opleiding tot theatervormgever in kostuums.
Het vervaardigen van kleding zit in mijn bloed, en ik ben vastbesloten om mijn creativiteit en vaardigheden in te zetten voor het succes van PRIMAatelier.

Mijn inspiratie komt uit diverse bronnen, variërend van de natuur en dieren tot de kleurrijke parades van Disneyland. Ik geloof sterk in het vermogen van ons team om unieke en prachtige creaties te maken die onze klanten zullen betoveren.

Het magische aspect van het creëren van kostuums voor diverse evenementen is voor mij een van de meest bijzondere dingen die er bestaat. Ik doe er alles aan om onze klanten blij te maken met onze unieke creaties. De overtuiging dat onmogelijke ideeën tot leven kunnen komen door creativiteit en vakmanschap, vormt de kern van mijn passie. Dit geloof ik niet alleen, maar ik draag het uit in elk stiksel, elke naad en elk ontwerp dat ik maak. Dat is de magische kracht die ons onderscheidt, om telkens weer grenzen te verleggen.

volg ons atelier op social media:
TEAMLEDEN

Ontmoet het Team

Cynthia Verkaik
Kostuum ontwerp
Over mij
Mijn naam is Cynthia en ik ben al sinds 2001 actief in de evenementenbranche. Voor mij is het maken van kostuums en creatief bezig zijn een ware passie die mijn leven kleur geeft.
Sam Mckenzie
Artiest & social media
Over mij
Ik ben Sam, dochter van Cynthia, en al een jaar actief in de entertainmentwereld. Als klein meisje was ik altijd al bezig met naaien en vergezelde ik mijn moeder en Chantal naar het atelier.
Prima Entertainment