Frozen by Night Steltenlopers – Roze Led

Doe een aanvraag

Laat uw evenement stralen met de betoverende Frozen By Night Steltenlopers! Met prachtige witte hoepelrokken en Roze LED-verlichting brengen ze winterse magie naar uw ijsshows, kerstvieringen en feestdagen. Een flexibele toevoeging voor diverse thema’s en evenementen!

Code: STE-8133-653

Beschrijving

Frozen By Night Steltenlopers: betoverende winterse theatrale act! ❄️

Laat uw evenement stralen met de Frozen By Night Steltenlopers! In prachtige witte hoepelrokken en mysterieuze maskers brengen ze theatrale animatie met winterse magie. Ideaal voor ijsshows, winterbeurzen, kerst- en feestdagen. De Roze LED-verlichting zorgt voor een adembenemend WOW-effect in het donker!

Winterse betovering
De Frozen By Night Steltenlopers brengen een betoverende winterse sfeer met hun prachtige witte hoepelrokken en mysterieuze maskers. Een visueel spektakel dat perfect past bij winterse evenementen, ijsshows, kerstvieringen en feestdagen. Een betovering in sneeuwwitte kleur!

LED verlichting voor WOW effect
Laat uw evenement oplichten met het WOW-effect van de Roze LED-verlichting van de Frozen By Night Steltenlopers. Zodra de avond valt, creëren de steltenlopers een magisch schouwspel met hun stralende blauwe verlichting. Een onvergetelijke toevoeging voor een avond vol betovering.

Veelzijdig inzetbaar
Deze theatrale act is veelzijdig inzetbaar. Verwelkom uw gasten met een winterse entree, laat ze dansen op stelten of breng animatie aan tafel bij dinerende gasten. Een flexibele toevoeging die de winterse magie naar elk aspect van uw evenement brengt.

Geschikt voor diverse thema’s: Kerst, Wit, Venetiaans, Bal Masque! 
Of uw evenement nu een kerstthema, een witte winterwereld, een Venetiaans bal masque of een ander thema heeft, de Frozen By Night Steltenlopers passen zich moeiteloos aan. Een veelzijdige keuze die de magie van verschillende thema’s omarmt.

Ideaal voor festivals, winkelcentra, netwerkbijeenkomsten en beurzen. Neem contact op voor een stralend winteroptreden!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival Act, Winkelcentrum Entertainment,Beurs & Promotie Act,Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub EntertainmentLed entertainmentExclusieve Acts, Thema Wit, Thema Venetiaans, Thema Bal Masque, Thema Led Act

Speeltijd:
2x 30 min. binnen 3 uur als rondlopende act of 1x 60 min. als entree act

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STE-8132-653
2 Spelers – Code: STE-8133-653

Werkruimte:
Minimaal 4,5 meter hoog

Muziek:
Op muziek van het evenement

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1 uur voor het optreden aanwezig op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Feestdagen

Kerst, Nieuwjaar, Oud & Nieuw

Kleur

Champagne, Roze, Wit, Zilver

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Onderwerp

Gemaskerd Bal, Venetiaans, Winter Wonderland

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…