MEER OVER Cynthia

OVER MIJ

Cynthia Verkaik

Welkom bij het creatieve hart van ons PRIMA Atelier, gevestigd in het bruisende Haarlem!

Mijn naam is Cynthia en ik ben al sinds 2001 actief in de evenementenbranche. Voor mij is het maken van kostuums en creatief bezig zijn een ware passie die mijn leven kleur geeft.

Mijn reis begon in de levendige nachtclubs, waar ik samenwerkte met danseressen en dansers om adembenemende optredens neer te zetten. Geïnspireerd door de magie van Cirque du Soleil, begon ik mijn horizon te verbreden en ontwikkelde ik mijn vaardigheden verder in de wereld van circusacts. Maar daar hield het niet op!

Met een grenzeloze nieuwsgierigheid en een flinke dosis creativiteit ben ik verder gegaan en heb ik me gespecialiseerd in het ontwerpen van steltenacts en cateringacts. Ik vind het geweldig om unieke en verrassende ervaringen te creëren voor mijn klanten, waarbij ik altijd streef naar originaliteit en kwaliteit.

In mijn atelier komt alles samen: mijn liefde voor kostuumontwerp, mijn passie voor creativiteit en mijn ervaring in de evenementenwereld. Hier ontstaan de meest fantastische ideeën en worden dromen werkelijkheid. Kom gerust eens langs en laat je inspireren door de magie van PRIMA Atelier!

volg ons atelier op social media:
TEAMLEDEN

Ontmoet het Team

Chantal van Baak
Atelier Beheer
Over mij
Ik ben Chantal en sinds 2012 ben ik betrokken bij PRIMAatelier. Gestart als stagiaire coupeuse onder begeleiding van Cynthia, tijdens mijn opleiding als coupeuse. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan, mijn passie voor de magie van het creëren van ontwerpen, patronen en kostuums heeft me hier gehouden.
Sam Mckenzie
Artiest & social media
Over mij
Elit aliqua ea cupidatat mollit eiusmod culpa aliqua reprehenderit commodo reprehenderit ex ipsum. Commodo elit nulla.
Prima Entertainment