Kennemerplein 6-14 Haarlem

Een Nieuw Hoofdstuk: Prima Entertainment Kantoor in Haarlem!

Het is een opwindende tijd voor PRIMA Entertainment, want we zijn verhuisd naar een nieuwe locatie! Per 1 oktober hebben we het kantoor en atelier in Blaricum achtergelaten en zijn we neergestreken in het bruisende Haarlem. Ons nieuwe kantoor bevindt zich op een geweldige locatie, pal naast het station van Haarlem, op Kennemerplein 6-14. We zijn razend enthousiast over deze stap, omdat Haarlem de perfecte thuisbasis is voor een entertainmentbedrijf zoals het onze. In dit artikel vertellen we je graag meer over onze verhuizing en waarom Haarlem zo goed bij ons past.

Haarlem: De Creatieve Stad

Haarlem staat bekend als een creatieve stad boordevol kunst, cultuur en entertainment. Met zijn rijke geschiedenis en bruisende atmosfeer is het de ideale plek voor PRIMA Entertainment. De stad ademt creativiteit en inspiratie, wat perfect aansluit bij wat wij doen. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het boeken van artiesten of het creëren van unieke entertainment concepten, Haarlem biedt ons de perfecte omgeving om onze creatieve ideeën tot leven te brengen.

Een Steenworp Afstand van het Station

Ons nieuwe kantoor bevindt zich letterlijk naast het station van Haarlem, wat voor ons en onze klanten ongelooflijk handig is. Of je nu met de trein, auto of fiets komt, we zijn gemakkelijk bereikbaar. Dit betekent dat we nog beter in staat zijn om met jou samen te werken aan het organiseren van evenementen en entertainment concepten. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie en je te laten zien wat we allemaal te bieden hebben.

Haarlem: Een Stad vol Evenementen

Haarlem staat bekend om zijn bruisende evenementen scene. Of het nu gaat om festivals, concerten, theatervoorstellingen of andere culturele evenementen, de stad heeft altijd wel iets te bieden. Als entertainmentbedrijf zijn we verheugd om deel uit te maken van deze dynamische evenementen gemeenschap. We kijken ernaar uit om samen te werken met lokale artiesten, bedrijven en organisatoren om Haarlem nog meer te laten stralen.

Kom Ons Bezoeken!

Ben je nieuwsgierig naar ons nieuwe kantoor in Haarlem? We nodigen je van harte uit om langs te komen en een kopje koffie te drinken. We vertellen je graag meer over onze diensten, evenementen en entertainment mogelijkheden. Of je nu een bedrijfsevenement wilt organiseren, op zoek bent naar artiesten voor je feest of gewoon wat creatieve inspiratie zoekt, bij PRIMA Entertainment ben je aan het juiste adres.

We zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe locatie in Haarlem en kunnen niet wachten om onze creativiteit en passie voor entertainment met jou te delen. Kom ons binnenkort bezoeken op Kennemerplein 6-14 in Haarlem, de creatieve hub voor entertainment!

Tot snel in Haarlem!

MEER NIEUWS