Chefkok loopt rond…

Doe een aanvraag

Code: MOB-8608-560

Beschrijving

Heerlijke hapjes van de Guitige Chefkok 👨‍🍳

Laat de Guitige Chefkok u betoveren met zijn lekkere hapjes! Of het nu amuses zijn op evenementen of andere heerlijkheden, zijn mobiele cateringact is een smaakvolle aanvulling. Ontdek waarom deze act niet alleen perfect is voor festivals en ontvangst, maar ook voor winkelcentra en beurzen.

Guitige Chefkok in actie 
De Guitige Chefkok brengt niet alleen lekkere hapjes, maar ook een dosis culinaire magie naar jouw evenement. Zijn mobiele cateringact is veelzijdig en past moeiteloos bij diverse gelegenheden. Of het nu gaat om verfijnde amuses op evenementen of smaakvolle traktaties voor winkelcentra en beurzen, deze chefkok staat paraat.

Ontvangst met smaak: Festival- en Animatie Act 
Creëer een feestelijke sfeer met de Guitige Chefkok als ontvangstentertainment op festivals. Zijn charmante aanwezigheid en heerlijke hapjes verwelkomen gasten op een unieke manier. Bovendien kan zijn act dienen als levendige animatie, waarbij de interactie met het publiek de smaakpapillen én de sfeer stimuleert.

Perfect voor Winkels en Beurzen 
De Guitige Chefkok maakt elke dag speciaal, zelfs tijdens het winkelen. Op winkelcentra en beurzen betovert hij bezoekers met heerlijke proeverijen. Een mobiele culinaire ervaring die niet alleen de smaak, maar ook de winkel- of beurservaring naar een hoger niveau tilt.

Thema koken
Of het nu een festival, animatieact, cateringact, mobiele act of een thema-evenement is, de Guitige Chefkok past zijn culinaire act aan aan het thema van de gelegenheid. Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor verschillende genres en settings.

Breng een culinair feest naar jouw evenement met de Guitige Chefkok. Zijn mobiele act voegt smaak en stijl toe, waarbij de heerlijke hapjes en charmante presentatie de gasten blijvend verrassen.

Soort Act:
Mobiele Act, Catering Act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Animatie Act, Catering Act, Mobiele Act, Thema Kok, Beurs Entertainment

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: MOB-8608-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…