Harten en Schoppen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-8604-560

Beschrijving

🃏Harten en Schoppen Steltenlopers in de hoogte

Het Kaartenduo, bestaande uit de Harten en Schoppen Steltenlopers, verovert alle harten met hun majestueuze verschijning. Op indrukwekkende hoogte brengen ze een betoverende tred, waardoor ze onmiddellijk de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten.

Steltenlopers op het hoogtepunt
Deze act behoort tot het genre Steltenlopers en is een waar hoogtepunt op diverse gelegenheden. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, mobiele acts, beurs- en promotie-entertainment, festivals, braderieën, jubilea of winkelcentrum entertainment, het Harten en Schoppen Steltenlopers voegt een unieke dimensie toe.

Unieke Verschijning
De samenwerking tussen de Harten en Schoppen Steltenlopers creëert een unieke visuele ervaring. Hun prachtige verschijning weerspiegelt de perfecte harmonie tussen twee kaartensymbolen. Een visueel spektakel dat niet alleen de ogen betovert, maar ook alle harten verovert.

Publiek in het spel betrokken
De betovering van het kaartenduo gaat verder dan alleen een mooie act. Ze betrekken het publiek bij hun act, waardoor toeschouwers onderdeel worden van het betoverende schouwspel. Een interactieve ervaring die de betrokkenheid vergroot en de herinnering aan het optreden versterkt.

Soort Act:
Steltenlopers.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment.

Speeltijd:
2x 45 minuten (binnen 3 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets.

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: STE-8604-560

Voorbereiding Spelers:
60 minuten voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…