Muzikale Boys Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-1766-937

Beschrijving

Muzikale Boys Steltenlopers: een hoogstaande act 

Of het nu gaat om een bruisend festival, een levendige braderie, een gezellig winkelcentrum of een feestelijk evenement, de Muzikale Boys Steltenlopers zijn dé blikvangers waar je niet omheen kunt. Met hun indrukwekkende lengte van ruim 2.50 meter steken ze letterlijk boven alles en iedereen uit. Maar het zijn niet alleen hun stelten die de aandacht trekken; het is vooral de unieke combinatie van een soepele sax, een gedreven gitaar, een aanstekelijke accordeon en zonnige zang die deze act tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Een muzikale reis door diverse genres 🎵
Het muzikale repertoire van de Muzikale Boys is zo veelzijdig als hun optredens. Van de soulvolle klanken van Joe Cocker tot de opzwepende ritmes van James Brown, en van de nostalgische melodieën van Mary Hopkin tot de feestelijke deuntjes van Rocco Granata. De Boys weten als geen ander hoe ze een pittige popact neerzetten, en dit alles gehuld in een bijzonder jasje dat de sfeer van elk evenement versterkt.

Interactief, humoristisch en muzikaal meesterschap 
Wat de Muzikale Boys Steltenlopers écht bijzonder maakt, is hun interactieve en humoristische aanpak. Ze weten als geen ander hoe ze het publiek betrekken bij hun muzikale reis. Of het nu gaat om een lachsalvo door hun gevatte opmerkingen of een spontane interactie met het publiek, de Boys zorgen voor een ongedwongen sfeer die het publiek laat stralen.

Perfecte match voor diverse gelegenheden en genres 
Of je nu op zoek bent naar ontvangstentertainment, een festivalact, straattheateract, winkelcentrumentertainment, braderieënact of een muzikale thema-ervaring, de Muzikale Boys Steltenlopers zijn de perfecte match. Hun genre omvat niet alleen diverse muziekstijlen, maar ook verschillende vormen van entertainment die aansluiten bij de behoeften van jouw evenement.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke act die zowel visueel indrukwekkend als muzikaal meeslepend is, dan zijn de Muzikale Boys Steltenlopers de ideale keuze. Laat je publiek genieten van een onvergetelijke ervaring en boek vandaag nog deze getalenteerde steltenlopers voor jouw speciale gelegenheid. Met hun aanstekelijke energie en veelzijdige repertoire zorgen ze voor een feestelijke sfeer die nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers, Muzikale Acts

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Straattheater Act, Winkelcentrum Entertainment, Braderieën Act, Thema Muziek.

Speeltijd:
2x 30 min. (binnen 2 uur) = BASIS *
3x 30 min. (binnen 3 uur) = Meerprijs
4x 30 min. (binnen 4 uur) = Meerprijs

BELANGRIJK: * Voor zaterdagen en voor optredens verder dan 150 km vanaf Nijmegen geldt de 4-uurs prijs.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-1766-937
2 Spelers – Code: STE-1767-937

Voorbereidingstijd artiesten:
45 minuten voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Muziekinstrumenten

Accordeon

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 30 min. (binnen 2 uur) = BASIS *, 3x 30 min. (binnen 3 uur) = Meerprijs, 4x 30 min. (binnen 4 uur) = Meerprijs

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.