Emmertjes Dame Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-5190-560

Beschrijving

Emmertjes Dame Levend Standbeeld: terug in de tijd van waterputten 

Maak een reis naar het verleden met de bijzondere Emmertjes Dame Levend Standbeeld, die haar publiek meeneemt naar de tijd waarin emmertjes water uit de put scheppen de norm was. Gehuld in een unieke outfit, betovert ze haar toeschouwers en laat ze een onuitwisbare indruk achter.

Waterput nostalgie 
De Emmertjes Dame neemt je mee naar de dagen waarin waterputten de bron van leven waren. Met charme en elegantie brengt ze de nostalgie van emmertjes water halen tot leven. Een tijdreis die het publiek terugvoert naar een eenvoudiger tijdperk, waarin water scheppen een alledaagse kunst was.

Stijlvol
Gekleed in een outfit die de tijd van waterputten weerspiegelt, brengt de Emmertjes Dame niet alleen een verhaal, maar ook een visueel spektakel. Haar unieke en stijlvolle kleding voegt een extra laag van authenticiteit toe aan de act, waardoor het een visueel feest wordt voor het publiek.

Geschikt voor elke gelegenheid 
De Emmertjes Dame is niet gebonden aan één genre. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, winkelcentrum entertainment, of een thema water evenement, deze act past naadloos in diverse settings.

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment, Thema Water

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-5190-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.