Kardinaal Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-7035-560

Beschrijving

Kardinaal Levend Standbeeld: interactie voor elk evenement! 

Betoverend in zijn prachtige outfit, steelt de Kardinaal de show op uw evenement. Zijn serene aanwezigheid brengt rust en eendracht. Ontdek zijn leuke en interactieve spel, perfect afgestemd op alle leeftijden.

De Kardinaal schittert 
De Kardinaal maakt indruk met een betoverende outfit die de show steelt. Zijn majestueuze verschijning voegt een vleugje grandeur toe aan elk evenement. Een visueel feest voor het oog, de Kardinaal straalt in zijn prachtige gewaad.

De Kardinaal’s missie 
De Kardinaal brengt niet alleen visuele pracht, maar ook een sfeer van rust en eendracht. Zijn aanwezigheid creëert een harmonieuze omgeving, waar gasten zich kunnen ontspannen en genieten van het evenement. Een vredige toevoeging aan elke gelegenheid.

Interactief spel
De Kardinaal onderscheidt zich door zijn leuke en interactieve speelstijl. Of je nu jong of oud bent, zijn aanpak sluit naadloos aan bij elke leeftijdscategorie. Een garantie voor vermakelijkheid en betrokkenheid voor het gehele publiek.

De Kardinaal’s Levend Standbeeld act past perfect binnen diverse genres. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, of winkelcentrum entertainment, zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor elke gelegenheid.

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-7035-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.