Charlie Chaplin Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-2484-560

Beschrijving

Een levende legende: Charlie Chaplin Levend Standbeeld 

Charlie Chaplin herleeft als Levend Standbeeld, stralend en een tikkeltje verliefd. Met liefdevolle blikken naar een mysterieus fotolijstje, roept hij nieuwsgierigheid op. Durf jij te kijken naar dit levende filmicoon?

Een Levend Standbeeld: Charlie Chaplin’s eeuwige magie 
Stap binnen in de tijd van de stomme film met het Charlie Chaplin Levend Standbeeld. De legendarische filmheld herleeft met een tijdloze glimlach en een zweem van verliefdheid. Een levend eerbetoon aan de eeuwige magie van Chaplin’s personage.

Voor elk evenement en locatie 
Of het nu gaat om ontvangst, animatie op beurzen, festivals,braderieën, jubilea of entertainment in winkelcentra, Charlie Chaplin brengt mobiele betovering mee. Zijn levendige aanwezigheid past naadloos in diverse settings, waardoor elk evenement een vleugje filmische allure krijgt.

Charmante blikken en mysterieuze liefde 
Charlie Chaplin Levend Standbeeld verleidt met charmante blikken naar een mysterieus fotolijstje. De vraag blijft: wie is de gelukkige? Zijn act nodigt uit tot nieuwsgierigheid en betovert met subtiele emotie, waardoor het publiek wordt meegenomen in de tijdloze romantiek van het witte doek.

Uniek voor thema feesten film & movies
Of het nu een filmtentoonstelling is of een thema-evenement rond film, Charlie Chaplin voegt een uniek tintje toe. Zijn levende standbeeldact past perfect bij een scala aan evenementen en voert het publiek mee naar de gouden tijdperk van de cinema.

Charlie Chaplin Levend Standbeeld nodigt jou uit om de magie te beleven. Stap in de wereld van tijdloze romantiek, subtiele emotie en filmische allure. Durf jij een kijkje te nemen naar dit levende filmicoon?

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Mobiele Act, Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Beurs & Promotie Entertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment, Thema Film.

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-2484-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Film / Movie

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…