IJzeren Verpleegster Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-7038-560

Beschrijving

IJzeren Verpleegster Levend Standbeeld: Een bijzondere interactieve act! 💉

Ontmoet de intrigerende IJzeren Verpleegster, gekleed in een unieke outfit die nieuwsgierigheid opwekt. Wat houdt ze in haar handen? Een spuitje? Een interactief Levend Standbeeld dat klaar is om het publiek te betoveren en een glimlach op ieders gezicht te toveren.

Unieke outfit 
De IJzeren Verpleegster valt op met haar bijzondere outfit. Haar kleding weerspiegelt niet alleen professionaliteit maar voegt ook een speels en mysterieus element toe aan de voorstelling.

Wat houdt ze vast? 
In de handen van de IJzeren Verpleegster bevindt zich iets mysterieus. Is het een spuitje, een medicijn, of iets anders? De nieuwsgierigheid wordt gewekt, waardoor het publiek betrokken raakt en wil ontdekken wat er in haar handen schuilgaat. Een slimme en boeiende manier om de interactie met het publiek te vergroten.

Voor elke gelegenheid 
Geschikt voor diverse genres zoals ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, en winkelcentrum entertainment. Of het nu om een bedrijfsevenement of een feestelijke braderie gaat, de IJzeren Verpleegster garandeert een glimlach op het gezicht van elk publiek.

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-7038-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Onderwerp

Beroepen

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.