Verplegende Zusjes Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-3268-648

Beschrijving

👩‍⚕️ Verplegende Zusjes: zorgeloze animatie 

Voor een zorgeloos evenement zijn de Verplegende Zusjes de ideale keuze! Ze leggen niet alleen de vingers op de zere plekken, maar leggen ook verbanden met een dosis humor. Van het elimineren van ‘kinderziektes’ tot het bieden van vermakelijke verlichting, deze animatieact zet uw gasten op het goede been.

Humorvolle zorg met Verplegende Zusjes
De Verplegende Zusjes brengen niet alleen medische zorg, maar voegen ook een humoristisch tintje toe. Laat uw gasten genieten van een lach en ontspanning terwijl deze entertain(r)ainende verpleegsters de nodige voorzorgen nemen.

Animatie Act
De Verplegende Zusjes vallen onder het genre animatieact, geschikt voor ontvangstentertainment, festivals, beurs- en promotieacts, netwerkbijeenkomsten, winkelcentrum acts en kinderentertainment.

Inzetbaar voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om een zakelijk evenement, festival, beurs, netwerkbijeenkomst of kinderentertainment, de Verplegende Zusjes zorgen voor een unieke en memorabele ervaring.

Humorvolle zorg
Met het thema ‘humorvolle zorg’ voegen de Verplegende Zusjes een origineel element toe aan uw evenement. Ze creëren een sfeer van lichtheid en zorgeloosheid.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Kinder Entertainment.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-3268-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.