Marine Zusjes Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-6076-648

Beschrijving

De Marine Zusjes: Zeewaardige elegance voor hartelijke ontvangst

De Marine Zusjes tonen zeewaardigheid, flexibiliteit, galante charme en een aanstekelijke dans. Altijd in opperste stemming om uw gasten hartelijk te ontvangen. Deze veelzijdige act is inzetbaar als animatie, presentatiedames, ontvangst en podiumact met dans, gebracht in de kenmerkende stijl van de jaren ’30 en hedendaagse swing.

Zeewaardige elegance
De Marine Zusjes brengen een vleugje zeewaardige elegance. Hun charme en flexibiliteit zorgen voor een unieke ontvangstervaring, terwijl hun dansante optredens de sfeer verhogen.

Dansant spektakel
Met de elegantie van de jaren ’30 en de swing van nu, brengen de Marine Zusjes een dansant spektakel. Hun podiumact met dans voegt een feestelijk element toe aan elk evenement.

Animatie Act
De Marine Zusjes vallen onder het genre animatie acts, geschikt voor ontvangstentertainment, dansentertainment, mobiele act, beurs- en promotieact, festival entertainment, kinderentertainment, winkelcentrum entertainment, met een nautisch thema.

Veelzijdige inzetbaarheid
Of het nu gaat om ontvangst bij evenementen, het aantrekken van aandacht op beurzen, het verlevendigen van festivals, kinderentertainment of als een opvallende toevoeging aan winkelcentra, de Marine Zusjes passen zich moeiteloos aan verschillende settings aan.

De Marine Zusjes brengen opperste vrolijkheid met een vleugje marine flair naar uw evenement. Hun zeewaardige elegance en dansant spektakel zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Ervaar de veelzijdigheid van deze charmante zusjes.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Dans Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Festival Entertainment, Kinderentertainment, Winkelcentrum Entertainment, Thema Nautisch.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: ANI-6084-648 
2 Spelers – Code: ANI-6076-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Onderwerp

Nautisch

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.