Dansende Hartjes Dames

Doe een aanvraag

Code: ANI-6075-648

Beschrijving

Dansende Hartjes Dames: hartverwarmende ontvangst met elegante dans

De Dansende Hartjes Dames vormen een ontvangst act ‘Pur Sang’. Hun spitzen dans brengt een hartelijk welkom dat nauwelijks te overtreffen is. Elegant, verfijnd en sierlijk, deze dames creëren een atmosfeer van hartelijkheid en frivoliteit. Ontdek hoe ze als dansante animatie de rode draad vormen door uw evenement.

Hartverwarmende elegantie
De Dansende Hartjes Dames brengen niet alleen een dans, maar ook een dosis hartverwarmende elegantie. Hun spitzen dans straalt klasse uit en zorgt voor een onvergetelijk ontvangstmoment.

Gracieus rode draad
Tijdens de inloop van het evenement nemen de dames de gasten op gracieuze wijze mee. Als dansante animatie vormen ze de rode draad, waardoor de elegantie en charme de gehele gebeurtenis omhullen.

Animatie Act
De Dansende Hartjes Dames vallen onder het genre van animatie acts, geschikt voor ontvangstentertainment, dansentertainment, mobiele act, beurs- en promotieact, festival entertainment, kinderentertainment en winkelcentrum entertainment.

Diverse toepassingen
Met hun veelzijdigheid passen de dames perfect bij verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om ontvangst bij evenementen, dansante promoties op beurzen, festivals, kinderentertainment of een vrolijke toevoeging aan winkelcentra, ze zorgen altijd voor een hartelijk tintje.

Ontvang uw gasten met de Dansende Hartjes Dames en omhul uw evenement met elegance en charme. Hun hartelijke optreden en sierlijke dans zorgen voor een onvergetelijk welkom.  💖💃

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Dans Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Festival Entertainment, Kinderentertainment, Winkelcentrum Entertainment.

Speeltijd:
4x 30 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-6075-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Rood

Onderwerp

Liefde

Feestdagen

Valentijnsdag

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.