Obelix Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-7039-560

Beschrijving

Obelix Levend Standbeeld: Een stripverhaal belevenis

Stap in de magische wereld van Asterix en zijn beste vriend Obelix, nu levensecht op uw evenement! Obelix, vergezeld door zijn trouwe huisdier Idefix, betovert met zijn Levend Standbeeld act. Ontdek hoe deze vriendelijke Galliër zijn publiek meeneemt in een onvergetelijk avontuur.

Obelix in levenden lijve! 
Obelix, bekend uit de beroemde stripverhalen, komt tot leven op uw evenement. Als Levend Standbeeld betovert hij jong en oud met zijn levensechte aanwezigheid. Beleef de magie van het stripverhaal alsof Obelix rechtstreeks uit de pagina’s is gestapt.

Idefix, het trouwe maatje
Obelix komt niet alleen; hij brengt zijn trouwe huisdier Idefix mee. Samen vormen ze een onafscheidelijk duo dat klaar staat om uw gasten te verwelkomen. Idefix voegt een extra dosis schattigheid toe aan dit levende stripverhaal en maakt het geheel compleet.

Interactieve act
Obelix is niet alleen een Levend Standbeeld; hij is ook dol op zijn publiek. Met interactieve gastvrijheid neemt hij de gasten mee in zijn avontuurlijke wereld. Of het nu gaat om ontvangst entertainment, animatie act, mobiele act, beurs & promotie entertainment, festival act, braderie, jubileum, of winkelcentrum entertainment, Obelix past zich naadloos aan aan elke setting.

Geschikt voor diverse gelegenheden
De Levend Standbeeld act van Obelix past binnen diverse genres en evenementen. Of het nu een feestelijk festival is, een bedrijfsjubileum, een bruisende braderie, of een promotie-evenement, Obelix voegt een uniek en levendig element toe aan elke gelegenheid.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment.

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-7039-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden.

Bijzonderheden:
Speellocatie kort bij de kleedkamer gezien hij met zijn korte beentjes moeilijk kan lopen.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Kleur

Brons

Onderwerp

Film / Movie, Sprookjes

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.