Nachtwacht Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-1075-963

Beschrijving

Nachtwacht Steltenlopers brengen een schilderij tot leven op een evenement! 🎨

Op zoek naar een onvergetelijke eye-catcher voor uw evenement? De Nachtwacht Steltenlopers zijn de perfecte keuze! Deze betoverende act brengt de grandeur van de grootmeester Rembrandt tot leven en voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid. Of u nu een bedrijfsevenement, een feest in een winkelcentrum of een Hollands themafeest organiseert, deze steltenlopers zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring die nog lang in de herinnering van uw gasten zal blijven hangen.

Een meesterlijke prestatie op hoog niveau
De Nachtwacht Steltenlopers zijn niet zomaar steltenlopers; ze zijn kunstenaars op hoog niveau die de magie van Rembrandts meesterwerk tot leven brengen. Op stelten lopen ze gracieus rond, gekleed in kostuums die rechtstreeks uit de Gouden Eeuw lijken te zijn geplukt. De prachtige kostuums zijn met oog voor detail ontworpen en nemen het publiek mee terug in de tijd, naar de majestueuze sfeer van Rembrandts meesterwerk.

Portretschilderen met een knipoog
Alsof de Nachtwacht Steltenlopers nog niet genoeg zijn, hebben ze een verrassing in petto: ze bieden de mogelijkheid om ter plekke portretten te schilderen! Deze portretjes zijn eigenlijk een humoristische knipoog, maar het blijkt dat het publiek zeer vereerd is met het resultaat. Het toevoegen van deze lachwekkende twist maakt de interactie met het publiek des te specialer en zorgt voor een unieke ervaring die zowel vermakelijk als memorabel is.

Een unieke samensmelting van Steltenlopers en Kunst
De Nachtwacht Steltenlopers vallen onder de categorie Steltenlopers en Steltlopers. Het is niet zomaar een steltenact; het is een unieke samensmelting van kunst en entertainment. De combinatie van de majestueuze steltenlopers en het lachwekkende portretschilderen maakt deze act veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden.

Verrijk je evenement met Stelten Act, Ontvangst Entertainment en Hollands Entertainment
De betoverende steltenlopers passen perfect binnen verschillende genres, waaronder Stelten Act, Ontvangst Entertainment, Hollandse Acts, Winkelcentrum Entertainment en Hollands Entertainment. Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten bij de ingang van uw evenement, het creëren van een magische sfeer in een winkelcentrum of het toevoegen van een Hollands tintje aan uw feest, deze steltenlopers zijn veelzijdig en kunnen zich aanpassen aan verschillende omgevingen.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Stelten act, Ontvangst Entertainment, Hollandse acts, Winkelcentrum Entertainment, Hollands Entertainment.

Speeltijd:
3x 30 min. of 2x 50 min. binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: STE-1075-963

Werkruimte:
Minimaal 3,5 meter hoog.

Muziek:
Op muziek van het evenement.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1,5 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 50 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…