Regenboog Steltenlopers

Doe een aanvraag

Breng de zon naar uw evenement met Betoverende Kleurrijke Regenboog Steltenlopers! Een visueel spektakel dat elke hoek met leven en levendigheid vult. 🌈

Code: STE-6723-538

Beschrijving

Betoverende Kleurrijke Regenboog Steltenlopers: breng de zon naar uw evenement!

Stel je voor: een betoverend tafereel waar kleurrijke kostuums de ruimte vullen met leven en levendigheid. Wanneer deze gracieuze dames op stelten uw locatie betreden, lijkt de lucht te openen en breekt de zon door de wolken. Een visueel spektakel dat niet alleen de ogen verwent, maar ook de harten van uw gasten verwarmt.

Deze unieke act van kleurrijke Regenboog Steltenlopers voegt een vleugje magie toe aan elk evenement. Of het nu een ontvangst, een winkelcentrum, een festival, een mobiele act, of een kinderentertainment betreft, deze kleurrijke performers brengen een gloed van vreugde met zich mee.

Kleurenpracht
Deze dames zijn meer dan alleen steltenlopers – ze zijn wandelende kunstwerken. Met hun kleurrijke en creatieve kostuums brengen ze een explosie van kleur en energie naar elke hoek van uw evenement. Elk detail van hun verschijning is zorgvuldig ontworpen om verwondering op te wekken en een onuitwisbare indruk achter te laten.

Een levend schilderij van entertainment
Stel je voor hoe uw gasten zullen reageren wanneer ze deze kleurrijke Regenboog Steltenlopers zien verschijnen. Hun aanwezigheid heeft een transformerend effect op de sfeer, en hun interactieve optreden voegt een persoonlijk tintje toe aan de ervaring. Kinderen en volwassenen zullen worden aangetrokken door de levendige kleuren en de levendigheid die deze dames met zich meebrengen.

Kleurrijk spektakel
Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw evenement te verheffen tot een kleurrijk spektakel, zijn deze kleurrijke steltenlopers de perfecte keuze. Voeg een dosis levendigheid en energie toe aan uw ontvangst, winkelcentrum, festival, mobiele act, kinderentertainment of elk ander kleurrijk thema-evenement.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActNetwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Kleurrijk.

Speeltijd:
4x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6722-538
2 Spelers  – Code: STE-6723-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter.

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Kleurrijk

Onderwerp

Beach / Tropical, Dieren

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.