Roze Draakjes met Bellenblaas

Doe een aanvraag

Code: STE-4286-891

Beschrijving

Betoverend entertainment: de Roze Draakjes met bellenblaas act

Maak kennis met de schattige Roze Draakjes met Bellenblaas, een energieke en ondeugende act die het publiek betovert en betovert. Ze laten een spoor van opwinding, vreugde en zeepbellen achter terwijl ze rond dartelen. Op verzoek brengen ze zelfs een mobiel muzieksysteem met sfeervolle muziek mee om de sfeer te versterken.

Een magische beleving
Deze kleine draakjes zijn een betoverende aanvulling op elk evenement. Hun speelsheid en levendige energie zullen zowel jong als oud in vervoering brengen.

Een spoor van plezier
Terwijl de Roze Draakjes met Bellenblaas ronddartelen, laten ze een spoor van lachende gezichten en zeepbellen achter. Het publiek wordt meegesleept in hun betoverende wereld.

🎶 Muzikale verwennerij
Wilt u de sfeer naar een hoger niveau tillen? De draakjes kunnen op verzoek een mobiel muzieksysteem meenemen met sfeervolle muziek om uw evenement nog specialer te maken.

Betovering op maat
Of u nu kiest voor een kortstondige ontmoeting met de Roze Draakjes met Bellenblaas of hen gedurende uw evenement wilt laten schitteren, ze passen zich moeiteloos aan aan uw wensen. Betovering op maat!

Ervaar de betovering en vreugde van de Roze Draakjes met Bellenblaas op uw evenement. Neem contact met ons op en laat deze schattige draakjes uw gasten vermaken en verwonderen.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Festival Entertainment, Mobiele Act, Openingsshow, Thema Dieren, Thema Roze, Thema Zee.

Speeltijd:
1x 60 minuten of 2x 45 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-4286-891
2 Spelers  – Code: STE-4287-891

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig,

Inclusief:
Zeepbellen en mobiel muzieksysteem.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Roze

Onderwerp

Dieren, Nautisch

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.