Zingende Piratenboot

Doe een aanvraag

Code: AKO-8432-997

Beschrijving

Vaar mee met Kapitein Zwart en Piraat Dagges: De Zingende Piratenboot! 

Ontsnap aan de alledaagse sleur en stap aan boord van de meest melodieuze piratenboot op de Stille Oceaan! Kapitein Zwart en Piraat Dagges vormen niet zomaar een bemanning; ze zijn de trotse kapiteins van de beste zingende piratenboot in de regio. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke muzikale rondvaarten of unieke uitvaarten, deze piraten weten precies hoe ze elke gelegenheid speciaal maken.

Muzikale ervaringen op de stille oceaan 
Stel je voor: zilte zeelucht, kabbelende golven, en daar midden op de oceaan, de Zingende Piratenboot van Kapitein Zwart en Piraat Dagges. Deze muzikale act belooft niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar ook een voordelige. Met goedkope muzikale rondvaarten en uitvaarten maken ze hoogwaardig entertainment toegankelijk voor iedereen.

Voor elke gelegenheid de perfecte melodie
Of je nu kiest voor de basisoptie van 2x 40 minuten binnen 2 uur, de uitgebreide 3x 40 minuten binnen 3 uur, of het ultieme muzikale avontuur van 4x 40 minuten binnen 4 uur, Kapitein Zwart en Piraat Dagges passen hun speeltijd moeiteloos aan. Deze flexibiliteit maakt hen geschikt voor diverse evenementen, van nautische themafeesten tot love boat parties en festivalacts.

Een zorgeloze reis met Kapitein Zwart en Piraat Dagges
De Zingende Piratenboot staat garant voor een zorgeloze reis vol muzikale hoogtepunten. De combinatie van Kapitein Zwart’s krachtige vocale klanken en Piraat Dagges’ speelse melodieën creëert een unieke sfeer die het publiek meeneemt op een avontuurlijke reis over de Stille Oceaan. Deze mobiele act brengt niet alleen entertainment, maar ook een gevoel van vrijheid en plezier.

Boek voor een onvergetelijk maritiem avontuur!

Soort Act:
Muzikale Act, Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Thema Love Boat Party, Sail Party’s, Nautische Themafeesten, Festival Act, Winkelcentrum Entertainment.

Speeltijd:
2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS of
3x 40 min. (binnen 3 uur) of
4x 40 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler.  – Code: AKO-8431-997
2 Spelers – Code: AKO-8432-997

Voorbereiding muzikanten:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig op locatie.

Ander Repertoire:
De muzikanten hebben een grote repertoirelijst van andere liedjes die ze ook kunnen zingen.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Speeltijden

2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS *, 3x 40 min. (binnen 3 uur), 4x 40 min. (binnen 4 uur)

Muziekinstrumenten

Gitaar, Zang

Onderwerp

Nautisch

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.