Muzikale Matroos Steltenloper

Doe een aanvraag

Code: STE-1768-937

Beschrijving

Unieke muzikale ervaring met de Muzikale Matroos Steltenloper 

De Muzikale Matroos Steltenloper brengt een authentieke sfeer op stelten met zijn accordeon en meeslepende zang. Of het nu Nederlandse liederen zijn, bekend van de Amsterdamse of Rotterdamse bodem, of het karakteristieke Zeemansrepertoire, deze matroos weet het publiek te betoveren met een bijzonder hoog meezinggehalte. Ontdek het unieke karakter van deze act die niet alleen op stelten, maar ook op de grond een onvergetelijke ervaring biedt.

Veelzijdige muzikale act voor elke gelegenheid 
De Muzikale Matroos Steltenloper is meer dan alleen een steltenloper; het is een complete muzikale belevenis. Met zijn accordeon en krachtige stem brengt hij het Amsterdamse, Rotterdamse en Nederlandse lied tot leven. De nostalgische klanken van de Zeemansliedjes voegen een extra dimensie toe aan zijn repertoire. Of het nu gaat om een bruisend evenement, een feestelijke bijeenkomst of een gezellige straatmarkt, deze matroos past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan.

Duik in het Amsterdamse, Rotterdamse en Nederlandse lied 🇳🇱
Met een repertoire dat zich uitstrekt van de charmante deuntjes van Amsterdamse liedjes tot de krachtige klanken van Rotterdamse melodieën, belooft de Muzikale Matroos Steltenloper een veelzijdige en boeiende ervaring. Of je nu verlangt naar de typische gezelligheid van Amsterdam of de no-nonsense houding van Rotterdam, deze matroos weet het hart van het publiek te veroveren met zijn muzikale virtuositeit.

Zing mee met Zeemansliedjes 
Laat je meeslepen door de nostalgie van de Zeemansliedjes die de Muzikale Matroos Steltenloper ten gehore brengt. De krachtige zang en het karakteristieke geluid van de accordeon nemen je mee op een reis naar de zee, gevuld met verhalen van avontuur en romantiek. Het meezing gehalte is opvallend hoog, waardoor het publiek actief betrokken wordt bij de maritieme melodieën.

Boek de Muzikale Matroos Steltenloper
Of het nu op stelten is of op de vaste grond, de Muzikale Matroos Steltenloper brengt een unieke sfeer met zijn accordeon, zang en charmante uitstraling. Boek deze veelzijdige muzikale act voor een onvergetelijk optreden op jouw evenement. Breng de Nederlandse gezelligheid tot leven en laat het publiek genieten van een betoverende ervaring met deze bijzondere matroos.

Soort Act:
Muzikale Act, Steltenloper, Accordeonist met Zang.

Muziek Genre:
♦ Amsterdamse Liedjes
♦ Rotterdamse Liedjes
♦ Nederlandse Liedjes
♦ Zeemansliedjes

Speeltijd
2x 30 min. (binnen 2 uur) = BASIS *
3x 30 min. (binnen 3 uur) = Meerprijs
4x 30 min. (binnen 4 uur) = Meerprijs

BELANGRIJK: * Voor zaterdagen en voor optredens verder dan 150 km vanaf Nijmegen geldt de 4-uurs prijs.

Aantal Spelers:
1 Speler (Steltenloper) – Code: STE-1768-937

Variatie:
De act is ook zonder stelten te boeken (zie hieronder bij gerelateerde acts).

Voorbereidingstijd artiesten:
45 minuten voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Muziekinstrumenten

Accordeon

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Speeltijden

2x 30 min. (binnen 2 uur) = BASIS *, 3x 30 min. (binnen 3 uur) = Meerprijs, 4x 30 min. (binnen 4 uur) = Meerprijs

Muziekstijlen

Amsterdams, Hollands, Zeemansliedjes

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.