Witte Draakjes

Doe een aanvraag

Betoverende Witte Draakjes zijn ondeugende, energieke entertainers die met zeepbellen en een mobiel muzieksysteem elk evenement transformeren in een magische, betoverende ervaring.

 

Code: STE-2019-891

Beschrijving

Betoverende Witte Draakjes

Deze schattige Witte Draakjes zijn een ware energiebron en weten het publiek met hun ondeugendheid moeiteloos te betoveren. Met een spoor van opschudding, plezier en betoverende zeepbellen laten ze een blijvende indruk achter. Op verzoek brengen ze een mobiel muzieksysteem mee, om de sfeer compleet te maken.

Een magische mobiele act
De Witte Draakjes zijn perfect voor mobiele entertainment. Ze kunnen uw evenement transformeren tot een betoverende wereld vol vreugde en verrassing. Ideaal voor ontvangst entertainment, winkelcentrum animatie, festival plezier en als mobiele act die uw gasten versteld doet staan.

Thema dieren en wit
Met hun witte verschijning brengen de draakjes een vleugje magie met zich mee. Perfect passend bij thema’s gerelateerd aan dieren en wit. Ze voegen een uniek element toe aan uw evenement en creëren een betoverende sfeer.

🎶 Begeleid door betoverende muziek
Op verzoek brengen de Witte Draakjes een mobiel muzieksysteem mee, dat de atmosfeer verrijkt met sfeervolle deuntjes. Zo wordt uw evenement compleet gemaakt met een magische melodie die perfect aansluit bij de betoverende sfeer van de draakjes.

Soort Act:
Mobiel Entertainment

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act,  Animatie ActFestival ActKinder EntertainmentThema Winterwonderland, Thema Dieren, Thema Wit.

Speeltijd:
1x 60 minuten of 2x 45 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-2018-891
2 Spelers  – Code: STE-2019-891

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig,

Inclusief:
Zeepbellen en mobiel muzieksysteem.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Wit

Onderwerp

Dieren, Winter Wonderland

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur)

Jaargetijden

Winter

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…