Sprankelende Dames Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6736-986

Beschrijving

Sprankelende Dames Steltenlopers: Een levendige uitbarsting van kleuren

Een betoverende ervaring wacht op je met onze Sprankelende Dames Steltenlopers, een visueel spektakel! Deze gracieuze artiesten transformeren op magische wijze tot fabelachtige dwaallichtjes die ‘s avonds tussen de bomen dansen, waardoor een betoverende sfeer ontstaat die perfect is voor diverse evenementen.

Levendige steltenlopers voor elke gelegenheid
Of je nu een kinderfeestje, een beurs, een bruiloft, een festival, een ontvangst of een winkelcentrumviering organiseert, onze Steltenlopers voegen een uniek tintje toe aan elke gelegenheid. Hun betoverende aanwezigheid en kleurrijke kostuums maken hen geschikt voor een breed scala aan evenementen en thema’s, waaronder Kinder Entertainment, Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act en Bruiloft Entertainment.

Begeleid door betoverende klanken
Onze Sprankelende Dames Steltenlopers hebben tevens muzikale ondersteuning. Elke voorstelling wordt begeleid door een mobiele geluidsinstallatie met prachtige klanken. De harmonieuze mix van visuele en auditieve elementen creëert een meeslepende ervaring die de toeschouwers betovert en een blijvende indruk achterlaat.

Uniek entertainment in thema kleur
Breng jouw evenement tot leven met thema-kleurgericht entertainment. De Sprankelende Dames Steltenlopers passen zich moeiteloos aan aan verschillende kleurenthema’s, waardoor ze niet alleen visueel opvallen, maar ook perfect harmoniëren met de algehele sfeer van jouw evenement. Van pastelkleuren tot levendige tonen, we passen ons aan jouw voorkeuren aan.

Betoverend en interactief
Naast hun mooie kostuums bieden de Sprankelende Dames Steltenlopers ook een interactieve ervaring. Ze mengen zich moeiteloos met het publiek, brengen glimlachen en creëren onvergetelijke momenten. Of het nu gaat om het delen van lachsalvo’s met kinderen of het poseren voor foto’s, onze artiesten betrekken het publiek op een speelse en charmante manier.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Kinder Entertainment, Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Bruiloft Entertainment, Thema Kleur.

Speeltijd:
2x 45 min. of  3x 30 min.  (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-6735-986
2 Spelers  – Code: STE-6736-986

Werkruimte:
Minimaal 3 meter hoog.

Muziek:
Inclusief Mobiele Geluidsinstallatie met prachtige klanken.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 2 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Kleurrijk

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.