Venetiaans Goud Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ervaar de magie van de Betoverende Venetiaans Goud Steltenlopers, met metersgrote vleugels als een symbool van elegantie. Deze majestueuze entree en mobiele walkact tillen uw evenement naar een hoger niveau. 🎭

Code: STE-6770-538

Beschrijving

Betoverende Venetiaans Goud Steltenlopers: een entree met metersgrote vleugels 🎭

Ervaar de magie van de Venetiaans Goud Steltlopers hoog boven uw publiek, hun metersgrote vleugels uitgespreid als een symbool van elegantie en grandeur. Deze indrukwekkende steltlopers zijn niet alleen een succes als entree-act, maar ook als mobiele walkact die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Majestueuze entree:
De Venetiaans Goud Steltenlopers creëren een majestueuze entree die uw gasten met verwondering vervult. Met hun metershoge gestalte en schitterende gouden outfits stelen ze ongetwijfeld de show zodra ze binnenkomen.

Metersgrote vleugels:
Met metersgrote vleugels die zich uitspreiden als een gouden symfonie van pracht, belichamen deze steltlopers de schoonheid en elegantie van de Venetiaanse cultuur. Hun aanwezigheid voegt een vleugje mysterie en verfijning toe aan uw evenement.

Mobiele walkact:
Niet alleen bij de entree, maar gedurende uw hele evenement zorgen de Venetiaans Goud Steltenlopers voor betovering. Ze bewegen sierlijk tussen uw gasten door en nemen iedereen mee in de betoverende wereld van Venetië.

Breng uw thema tot leven:
Met hun Venetiaanse en gouden thema passen deze steltlopers perfect bij diverse gelegenheden, waaronder ontvangst in winkelcentra, festivals, en kinderentertainment. Ze voegen een vleugje allure en glamour toe aan uw evenement.

Gouden grandeur
Of het nu gaat om een grootschalig festival of een intiem ontvangst, deze gouden steltlopers stralen grandeur en klasse uit.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment,, Thema Venetiaans, Thema Goud

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6769-538
2 Spelers  – Code: STE-6770-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Goud

Landen

Italie

Onderwerp

Gemaskerd Bal, Venetiaans

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.