Acrobatiek met Hollandse humor

Koningsdag vieren met PRIMA Entertainment: een Koninklijk feest vol live amusement

Koningsdag, de dag waarop Nederland oranje kleurt en feestend de verjaardag van de koning viert. Of je nu een groot evenement organiseert, een koninklijke bruiloft viert of een bedrijfsfeest in de planning hebt, PRIMA Entertainment staat klaar om jouw Koningsdagviering tot een spectaculair feest te maken. Met meer dan 30 categorieën aan amusement en ruim 600 unieke acts bieden wij een scala aan mogelijkheden die perfect aansluiten bij elke gelegenheid en budget.

Koninklijke shows die betoveren

Koningsdag verdient een feestelijke opening, en onze speciaal samengestelde shows brengen de magie van het koninkrijk tot leven. Van koninklijke muziekoptredens tot betoverende koninklijke acrobatiek, onze shows creëren een vorstelijke sfeer die past bij de gelegenheid. Laat je gasten genieten van een unieke mix van traditioneel en eigentijds entertainment. Bekijk ons gehele Koningsdag aanbod via deze link.

Steltenlopers in koninklijk oranje, rood, wit en blauw

Maak je evenement extra bijzonder met onze steltenlopers gehuld in koninklijk oranje kostuum. Deze indrukwekkende figuren brengen niet alleen een visueel spektakel met zich mee, maar creëren ook een interactieve ervaring die de feestvreugde naar nieuwe hoogten tilt. Ideaal voor het begroeten van gasten, het nemen van foto’s en het toevoegen van een koninklijk tintje aan je evenement.

Rood Wit blauwe dames op steltenlopers

Acrobatiek met Hollandse humor

Laat je gasten verbazen en verwonderen met adembenemende acrobatiek in koninklijk thema. Onze getalenteerde acrobaten voeren indrukwekkende stunts uit die de koninklijke sfeer van de dag versterken. Of het nu gaat om luchtacrobatiek, evenwichtsoefeningen of dynamische vormen van entertainment, onze acrobatische acts zorgen voor een onvergetelijke Koningsdag-ervaring.

Acrobatiek met Hollandse humor

Animatie in Hollandse Stijl

Breng de Nederlandse trots naar voren met animatie acts in Hollandse stijl. Van klompendansers tot levende standbeelden van beroemde Nederlandse iconen, onze animatie acts vullen de straten met een oer-Hollandse ambiance. Ideaal voor het vermaken van jong en oud tijdens Koningsdag Festiviteiten.

Duo Delfts Blauw - Animatie Act

Hollandse Boeren Steltenlopers

 

Eenvoudig entertainment boeken voor Koningsdag

Bij PRIMA Entertainment bieden we eenvoud en gemak. Bezoek onze website en ontdek ons volledige overzicht van entertainment. Met ons gebruiksvriendelijke platform wordt het boeken van entertainment een moeiteloze ervaring. Kies de acts die passen bij jouw Koningsdagviering, vraag de beschikbaarheid aan en voeg een vleugje magie toe aan deze feestelijke dag.

Maak jouw Koningsdag onvergetelijk met PRIMA Entertainment
Of je nu een straatfeest organiseert, een bedrijfsevenement plant of gewoon samenkomt met vrienden en familie, PRIMA Entertainment heeft de perfecte entertainment oplossingen voor jouw Koningsdagviering. Laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring waarin live amusement de koninklijke hoofdrol speelt.

Kies voor PRIMA Entertainment en maak van Koningsdag een Oranje Spektakel! 🟠👑🎉

MEER INSPIRATIE

No Content Available