Duo Delfts Blauw

Doe een aanvraag

Code: ANI-2481-928

Beschrijving

Duo Delfts Blauw in actie

Het is een feestelijke dag in de stad. De zon schijnt fel aan de hemel en de straten zijn bezaaid met mensen die genieten van de bruisende sfeer. Te midden van dit alles beweegt zich een opmerkelijk duo – Duo Delfts Blauw. Hun kostuums stralen helder blauw en wit, en je kunt hen al van verre herkennen. Ze zijn hier met een missie: het brengen van kleur en vreugde op de plekken waar ze komen.

Het duo heeft een bijzondere gewoonte. Overal waar ze gaan, laten ze kleine bloembolletjes achter. Een vrolijke tulp hier, een stralende narcis daar. Ze strooien met zorg en toewijding, en voor je het weet, lijkt de straat te transformeren in een betoverende bloementuin. Maar wat is het verhaal achter deze bloembollen?

Liefde
Het duo staat bekend om hun toewijding aan het verspreiden van liefde. Ze geloven dat door liefde te geven, groei en bloei onvermijdelijk zijn. Het is een inspirerend motto dat ze dagelijks in de praktijk brengen. Ze steken liefdevolle energie in elk bloembolletje dat ze planten, en hun zorgzaamheid werpt vruchten af. De bloemen die uit deze bloembollen groeien, zijn verbluffend in hun schoonheid en variëteit.

Een van de meest opvallende aspecten van hun act is dat deze volledig niet-gesproken is. Het duo heeft de kunst van de lichaamstaal tot in de puntjes geperfectioneerd. De manier waarop ze bewegen, hun gezichtsuitdrukkingen en gebaren spreken boekdelen. Ze weten perfect hoe ze een onvergetelijke indruk op hun toeschouwers moeten maken, zelfs zonder een woord te zeggen.

Beleef het zelf!
Terwijl je langs de straten van de stad loopt en Duo Delfts Blauw tegenkomt, aarzel dan niet om even stil te staan en de magie te ervaren. Bekijk hoe ze met liefde de bloembollen planten en glimlach naar de prachtige bloemen die uit de grond omhoog schieten. Het is een herinnering aan de kracht van liefde en hoe deze eenvoudige daad van vriendelijkheid de wereld om ons heen kan veranderen.

De bloemen verwelkomen alle bezoekers en herinneren ons eraan dat, zelfs in de drukste tijden, er altijd ruimte is voor schoonheid en vreugde. Duo Delfts Blauw laat ons zien dat we met een beetje liefde de wereld om ons heen kleurrijk kunnen maken.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Winkelcentrum Acts, Kinder Entertainment, Straattheater, Thema Holland.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers  –  Code: ANI-2481-928

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Blauw

Landen

Holland

Onderwerp

Hollands, Oud-Hollands Feest

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…