Hollandse Meisjes Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-7126-854

Beschrijving

Breng de nostalgie tot leven met de Hollandse Meisjes Steltenlopers

Herleef de charme van vervlogen tijden met de Hollandse Meisjes Steltenlopers, een betoverende act die ouderwetse gezelligheid terugbrengt. Denk terug aan het koekhappen, steltlopen en zaklopen terwijl deze Meisjes, gehuld in traditionele klederdracht, het straatbeeld vullen met speelse activiteiten. Ontdek hoe ze het publiek vermaken met oude Hollandse spelletjes en genieten van het uitdelen van flyers en tulpen.

Nostalgie op stelten: Hollandse meisjes in actie
De Hollandse Meisjes op Stelten brengen een vleugje nostalgie naar elk evenement. Op stelten gehesen, omarmen ze de traditie van het koekhappen, steltlopen en zaklopen, waardoor een atmosfeer van vrolijke herinneringen ontstaat. Hun kleurrijke klederdracht en levendige interacties roepen de warmte op van een tijdperk dat velen koesteren.

Oud Hollandse spelen 
Laat je betoveren door de hernieuwde glans van oude Hollandse spelen, gebracht door de Hollandse Meisjes Steltenlopers. Niet alleen vertonen ze meesterlijke steltenloopkunsten, maar ze organiseren ook levendige sessies koekhappen en zaklopen. Een unieke kans voor jong en oud om deel te nemen aan deze tijdloze activiteiten en gezamenlijk onvergetelijke herinneringen te creëren.

Allround vermaak: flyers en Tulpen uitdelen
De Hollandse Meisjes Steltenlopers gaan verder dan enkel optreden; ze zijn gepassioneerd over interactie. Naast hun ouderwetse kunsten delen ze met enthousiasme flyers uit en overhandigen ze symbolische tulpen. Dit zorgt voor een memorabele betrokkenheid met het publiek, of het nu gaat om het verspreiden van informatie over aankomende evenementen of het delen van bloemen als teken van vreugde.

Geschikt voor diverse gelegenheden
De veelzijdigheid van de Hollandse Meisjes Steltenlopers maakt hen perfect voor verschillende gelegenheden en evenementen. Of het nu een ontvangst, festival, winkelcentrumviering, kinderfeestje of beurs is, de Meisjes passen zich moeiteloos aan en voegen een authentiek Nederlands tintje toe aan elk evenement.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Kinder Entertainment, Beurs Entertainment, Thema Holland, Thema Oud Hollandse Spelen.

Speeltijd:
3x 30 min. of  2x 45 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: STE-7125-854
2 Spelers – Code: STE-7126-854

Werkruimte:
Minimaal 4 meter hoog.

Muziek:
Op muziek van het evenement.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 2 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Landen

Holland

Onderwerp

Hollands, Oud-Hollands Feest

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.