Shopping Cart Uw aanvraag: 0 act(s)

Nieuws

 

JULI 2020 - Entertainment weer mogelijk!  

Sinds maart 2020 hebben we te maken met het Coronavirus oftewel Covid-19 virus. Entertainment op de oude manier mag niet meer uitgevoerd worden, omdat iedereen op anderhalve meter van elkaar moet blijven. Die 1,5 meter economie vraagt van ons als entertainment bureau om een creatieve oplossing. Die uitdaging zijn we graag aangegaan! Wij hebben al ons entertainment onder de loep genomen en een groot deel is geschikt als 1,5 meter entertainment.
We hebben hiervoor zelfs een aparte categorie aangemaakt op onze website. Bekijk hier ons 1,5 meter afstand entertainment.
Buiten het entertainment dat daaronder vermeld staat kunnen we natuurlijk nog veel meer leuks uitvoeren. Er is voldoende mogelijk op 1,5 meter afstand van uw gasten. Natuurlijk is elk evenement, locatie en gelegenheid anders. Daarom kijken wij graag per gelegenheid mee naar de mogelijkheden om wél entertainment te hebben én ook de richtlijnen van het RIVM te respecteren. We denken met je mee om uw evenement veilig te laten verlopen, zodat iedereen kan genieten van uw evenement met corona-proof entertainment als mooie aanvulling. Juist nu is het zo belangrijk om de mooie, positieve, creatieve, droom momenten niet te vergeten! Schroom dus niet om contact op te nemen met ons met al je vragen, waarna wij zorgen voor een veilige aanpak op 1,5 meter afstand zoals het RIVM voorschrijft.
 
Kijk snel verder wat we voor je kunnen betekenen!