Behekste Zusters Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-6035-554

Beschrijving

De Behekste Zusters: beschermers tegen het kwaad

De duisternis valt over de straten en in de schaduwen verschijnen de Behekste Zusters Steltenlopers. Op hoge stelten doorkruisen zij de stad, vastberaden om het kwaad te bestrijden en de mensheid te redden. Hun aanblik en onbekende taal kunnen enige argwaan wekken, maar schijn bedriegt. Achter hun onconventionele voorkomen schuilt een diepe goedheid en vastberadenheid om te beschermen.

Onverschrokken bewakers
De Behekste Zusters zijn onverschrokken. Ze deinzen nergens voor terug en laten zich door niemand tegenhouden. Met vastberadenheid speuren ze voorbijgangers af, op zoek naar sporen van duisternis. Hun scherpe blik en vastberaden tred maken hen tot geduchte bewakers in de nacht.

Brutaal en nieuwsgierig
Deze zusters zijn verre van verlegen. Ze kunnen brutaal zijn en deinzen er niet voor terug om een gesprek aan te knopen, zelfs als de taalbarrière een uitdaging vormt. Hun nieuwsgierigheid naar de mensheid is eindeloos. Ze willen begrijpen, beschermen en helpen waar ze kunnen.

Duistere verschijning
Ondanks hun duistere verschijning hebben de Behekste Zusters Steltenlopers een missie van licht. Ze willen het goede bevorderen en het kwaad verdrijven. Hun toewijding aan deze nobele zaak is hartverwarmend en inspirerend.

Een unieke ervaring
Deze steltenlopers bieden een unieke ervaring voor elke gelegenheid. Of het nu een festival, een ontvangstevenement of een speciale thema-avond is, de Behekste Zusters brengen een vleugje mysterie en avontuur met zich mee.

Kortom, laat je niet misleiden door hun uiterlijk. De Behekste Zusters Steltenlopers zijn ware beschermers en helden van de nacht, vastbesloten om het goede te laten zegevieren.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Stelten Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Beurs Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Horror, Thema Halloween.

Speeltijd:
3x 30 min of 2 x 45 min. binnen 4 uur als rondlopende act
of 1x 60 min. als entree act.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-6034-554
2 Spelers  – Code: STE-6035-554

Werkruimte:
Minimaal 3,5 meter hoog.

Muziek:
Op muziek van het evenement.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Feestdagen

Halloween

Kleur

Groen, Paars

Onderwerp

Halloween, Horror

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 2.000 – 3.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.