Boze Heksen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Stap in een wereld van mysterie met de Boze Heksen op Stelten! Betoverend en een tikje griezelig, maar volledig veilig. Perfect voor Halloween of horror thema’s. Durf jij het aan? Boek nu voor een onvergetelijke belevenis! 🧙‍♀️

Code: STE-6848-538

Beschrijving

Boze Heksen Steltenlopers! durf jij het aan?

Stap binnen in een wereld van betovering en mysterie met de intrigerende Boze Heksen Steltenlopers! Deze act laat niet alleen uw gasten een beetje schrikken, maar brengt ook een vleugje fantasie en magie naar uw evenement.

Ongelooflijk verleidelijke animatie act
Laat uw zintuigen prikkelen door de aanwezigheid van de Boze Heksen op Stelten, een betoverende combinatie van sprookjesachtige kostuums en verrassende interactie. Ze trekken de aandacht met hun duistere charme en brengen een vleugje mysterie naar uw evenement.

Een tikje griezelig, maar volledig ongevaarlijk
Laat de Boze Heksen Steltenlopers uw gasten een lichte schrik bezorgen, maar wees gerust, ze zijn ongevaarlijk en brengen alleen maar plezier. Met hun theatrale verschijning en meeslepende act nemen ze uw publiek mee op een reis naar een magische wereld.

Perfect voor Halloween en horror Ttema’s
Of het nu Halloween is of een evenement met een horror thema, de Boze Heksen op Stelten voegen een extra dimensie toe aan de sfeer. Ze creëren een unieke ambiance die zowel fascinerend als enigszins mysterieus is, en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Durf jij het aan? boek de Heksen op Stelten! 🧙‍♀️
Als u op zoek bent naar een onvergetelijke en betoverende toevoeging aan uw evenement, dan zijn de Boze Heksen Steltenlopers de perfecte keuze. Breng de spanning en magie van het onbekende naar uw publiek en laat ze genieten van een mysterieus spektakel. Durft u het aan? Boek nu de Heksen op Stelten en maak uw evenement onvergetelijk!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel EntertainmentClub Entertainment, Halloween Entertainment, Thema Sprookjes, Thema Halloween, Thema Fantasie, Thema Horror

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6847-538
2 Spelers  – Code: STE-6848-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Sprookjes

Feestdagen

Halloween

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment