Halloween Parade

Doe een aanvraag

Code: MOB-8324-980

Beschrijving

Griezelige betovering: de Halloween Parade met vreemde driewieler en waarzeggers hutje!

Een vreemde driewieler met daarop een waarzeggers hutje en rariteiten kabinetje.. Halloween Parade, een absolute eye-catcher, zoals deze grote fiets rondgereden wordt, met ook nog de mogelijkheid een spannend bezoek aan je toekomst…voor wie durft..

Griezelige waarzegging op wielen
De Halloween Parade biedt een onheilspellende ervaring met een vreemde driewieler, voorzien van een waarzeggers hutje en rariteiten kabinetje. Als absolute eye-catcher trekt deze grote fiets de aandacht tijdens het rondrijden, met de extra mogelijkheid voor een spannend bezoek aan je toekomst… voor wie durft.

Mobiele act van mysterie en horror
De mobiele act combineert mysterie en horror op een unieke manier. De vreemde driewieler fungeert als een rijdend waarzeggers hutje en rariteiten kabinetje, waardoor het een must-see wordt op elk evenement. Bezoekers worden uitgedaagd om deel te nemen aan een griezelige ervaring en een kijkje te nemen in hun toekomst.

Thema halloween, griezel en horror
Met het thema Halloween, Griezel en Horror brengt de Halloween Parade een angstaanjagende sfeer naar voren. Het is de perfecte toevoeging aan ontvangst entertainment, festivals, openingsshows of animatieacts tijdens Halloween-evenementen. Het biedt een unieke en enge ervaring voor iedereen die zich durft onder te dompelen in de duistere atmosfeer.

Flexibele speeltijd voor griezelplezier
De Halloween Parade past zich aan aan de behoeften van jouw evenement. Met speeltijden van 3 sets van 30 minuten of 2 sets van 45 minuten binnen 3 uur (andere tijden in overleg), biedt deze act flexibiliteit en maatwerk voor een optimale griezelervaring.

Durf jij de toekomst te ontdekken?
De vreemde driewieler daagt bezoekers uit om de toekomst te ontdekken met een bezoek aan het waarzeggers hutje. Durf jij het aan om een glimp op te vangen van wat de toekomst voor jou in petto heeft? De Halloween Parade daagt moedige zielen uit voor een onvergetelijke en enigszins angstaanjagende ervaring.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Opening Act, Animatie Act, Thema Halloween, Thema Griezel, Thema Horror.

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 3 uur. (andere tijden in overleg)

Aantal Spelers:
2 Spelers + Fiets – Code: MOB-8324-980

Opbouwtijd:
3 uur.

Afbouwtijd:
1,5 uur.

Extra informatie

Aantal spelers

3 spelers

Kleur

Rood, Zwart

Onderwerp

Halloween, Horror

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur), 3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment