Candy Girls op Stelten

Doe een aanvraag

Stap in een wereld van kleurrijk plezier met de Candy Girls op Stelten! Hun vrolijke verschijning en zoete charme zorgen voor een onweerstaanbaar spektakel op uw evenement. Geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden, brengen ze een betoverende zoetheid die lang bijblijft. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring! 🍭

Code: STE-3262-538

Beschrijving

Verrukkelijk entertainment met de Candy Girls op Stelten!  🍭

Stap in de wereld van zoete verrassingen en kleurrijk plezier met de onweerstaanbare Candy Girls op Stelten. Deze act voegt niet alleen smaak toe aan uw evenement, maar laat ook een blijvende glimlach op de gezichten van uw gasten achter.

Hoogbenig, vrolijk en kleurrijk spektakel
Laat uw evenement opbloeien met de aanwezigheid van de Candy Girls, die op hoge stelten rondlopen, stralend en vol energie. Hun kleurrijke kostuums en vrolijke uitstraling trekken de aandacht van jong en oud en creëren een atmosfeer van pure vreugde.

Zoetheid en entertainment
De Candy Girls op Stelten zijn niet zomaar steltenlopers; ze zijn een feestelijk snoepfestijn! Met hun aanstekelijke enthousiasme en levendige interactie met het publiek brengen ze een unieke dosis zoetheid naar uw evenement.

Geschikt voor elk moment en leeftijd
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, het verlevendigen van een winkelcentrum, het creëren van een kinderparadijs of het verwelkomen van gasten, de Candy Girls op Stelten passen perfect bij elke gelegenheid en brengen levensvreugde mee.

Boek de Candy Girls
Als u een vleugje zoetigheid en kleur aan uw evenement wilt toevoegen, dan zijn de Candy Girls op Stelten de perfecte keuze. Breng een feestelijk tintje aan uw gelegenheid en laat uw gasten genieten van een smakelijke en vrolijke belevenis. Boek nu de Candy Girls en geef uw evenement een onvergetelijke zoete twist!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Kleur, Thema Kleurrijk. Thema Snoep

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-3261-538
2 Spelers  – Code: STE-3262-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Kleurrijk

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment