Prinses in Roze Wit Steltenloper

Doe een aanvraag

Code: STE-5140-980 

Beschrijving

Prinses in Roze Wit Steltenloper

Laat je meevoeren door de betoverende dans van de Prinses in Roze Wit Steltenloper. Met haar sierlijke waaiers en wapperende roze vlaggen brengt ze overal waar ze gaat een glimlach op gezichten en verwondering in de ogen van kinderen. Ontdek ook de mogelijkheid om haar snoepgoed of flyers te laten uitdelen.

Betovering in roze en wit: prinses steltenloper
De Roze Prinses Steltenloper is een visueel spektakel van kleur, gratie en magie. Haar sierlijke dans met waaiers en roze vlaggen betovert zowel jong als oud. Met elke gracieuze stap laat ze een spoor van glimlachen en verwondering achter.

Kinder entertainment in stijl: een roze prinses op stelten
Perfect geschikt voor kinder entertainment, ontvangst entertainment, festivals en winkelcentrumactiviteiten, is de Prinses in Roze Wit Steltenloper een levendige toevoeging aan elk evenement. Haar aanwezigheid brengt niet alleen kleur, maar ook een vleugje magie.

Thema roze entertainment en zoetigheid
Deze act past perfect bij thema’s als Roze Entertainment, Zoetigheid en Prinsessen. Of het nu een kinderfeestje, een festival of een winkelcentrumpromotie is, de Roze Prinses voegt een betoverend element toe aan de sfeer.

Interactief: snoepgoed en flyers
Naast haar betoverende dans is de Prinses in Roze Wit Steltenloper ook in staat om snoepgoed of flyers uit te delen. Dit voegt een interactief element toe aan de act.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Kinder Entertainment, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Roze Entertainment, Thema Zoet, Thema Prinses.

Speeltijd:
3x 30 min. of  2x 45 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-5140-980

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Kleur

Roze

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment