Rood Witte Driewieler Feest

Doe een aanvraag

Code: MOB-6007-980

Beschrijving

Rood Witte Driewieler Feest: een feestelijke duik in de wereld van circus en entertainment! 🔴⚪

Daar komen ze: het Rood Witte Driewieler Feest! Wanneer het duo binnen is, kan het feest beginnen. Op de fiets zit een clown met drumstel en hij neemt altijd zijn vrouwelijke clown mee.

Een buitengewoon rood wit avontuur
Het Rood Witte Driewieler Feest biedt een visueel spektakel. Met een opvallende fiets waarop een clown met een drumstel zit en zijn altijd aanwezige vrouwelijke clown, wordt het publiek meegenomen op een buitengewoon rood-wit avontuur vol entertainment.

De magie van circus in beweging
De fiets is niet zomaar een voertuig; het is een podium op wielen waarop de clown met zijn drumstel de magie van het circus tot leven brengt. Het ritmische geluid van de drums en de vrolijke verschijning van het duo zorgen voor een feestelijke sfeer die het publiek in beweging brengt.

Rood en wit
Met het thema Circus, Rood en Wit wordt het Rood Witte Driewieler Feest een visueel feest. De kleurencombinatie van rood en wit straalt vrolijkheid uit, terwijl het circus-thema een nostalgisch gevoel van verwondering oproept. Een perfecte toevoeging aan ontvangst entertainment, festivals, openingsacts of animatie voor verschillende gelegenheden.

Duo op wielen: clown en danseres
Het duo op de fiets bestaat uit een fietser en een persoon achterop, die kan fungeren als drummer, clown of danseres. Deze veelzijdigheid voegt een extra laag van diversiteit toe aan het feest, waardoor het geschikt is voor verschillende evenementen en doelgroepen.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Openings Act, Animatie Act, Thema Circus, Thema Rood, Thema Wit.

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 3 uur. (andere tijden in overleg).

Aantal Spelers:
2 Spelers + Fiets (een fietser en een persoon achterop, drummer, clown, of danseres, en de driewieler) – Code: MOB-6007-980

Opbouwtijd:
3 uur.

Afbouwtijd:
1,5 uur.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Rood, Wit

Onderwerp

Circus

Prijs categorie

€ 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur), 3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment