Dansende Zeepaardjes Steltenlopers

Doe een aanvraag

🌊 Betreed een magische wereld met Dansende Zeepaardjes Steltenlopers. Verrijk elk evenement met hun betoverende aanwezigheid en LED-schittering!

Code: STE-6090-538

Beschrijving

Magische ontmoeting met zee-geïnspireerde Dansende Zeepaardjes Steltenlopers

Betreed een betoverende wereld waarin schijnbaar mythische wezens tot leven komen. Deze buitengewone figuren lijken verwant aan de majestueuze Dansende Zeepaardjes Steltenlopers uit de diepe oceaan. Hun nieuwsgierigheid leidt hen naar de kust, waar ze de wondere wereld van het vasteland ontdekken. En wanneer de avond valt, wordt de magie pas echt tastbaar. Tientallen schitterende LED-lampjes worden ontstoken, waardoor een beeld ontstaat dat voor eeuwig in uw geheugen gegrift zal staan.

Uniek schouwspel:
Deze wezens, met hun unieke uitstraling, roepen verwondering op bij jong en oud. Hun aanwezigheid brengt de verborgen pracht van de oceaan naar de oppervlakte, waardoor een betoverend schouwspel ontstaat dat de zintuigen prikkelt.

Ontdekking van het onbekende:
Net als nieuwsgierige ontdekkingsreizigers komen deze Dansende Zeepaardjes Steltenlopers aan land om de wereld boven water te verkennen. De interactie met het publiek zorgt voor een onvergetelijke ervaring, terwijl de verbeeldingskracht wordt aangewakkerd.

Een nautische wereld van magie
Deze act biedt een veelzijdige invulling voor diverse evenementen en gelegenheden. Van ontvangst entertainment tot winkelcentrumvermaak, van festivalplezier tot mobiele acts die kinderen en volwassenen in vervoering brengen. Met thema’s als dierenrijk, diepblauw, de zee en nautische elementen, vormen deze steltenlopers de perfecte aanvulling op uw evenement.

LED betovering:
De samensmelting van fascinerende wezens met de glinstering van tientallen LED-lampjes creëert een ambiance die niet alleen visueel indrukwekkend is, maar ook een diepgaande emotionele impact heeft.

Betreed de magische wereld van Steltenlopers 🌟
Van ontvangst tot entertainment, van winkelcentra tot festivals, van kinderfeestjes tot een maritiem thema-evenement, deze Dansende Zeepaardjes Steltenlopers passen zich moeiteloos aan en nemen deelnemers mee op een reis vol verwondering en avontuur.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Dieren, Thema Blauw, Thema Zee, Thema Nautisch

Speeltijd:
3x 30 minuten (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6089-538
2 Spelers  – Code: STE-6090-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Blauw

Onderwerp

Dieren, Nautisch

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…