Flamingo’s Steltenlopers

Doe een aanvraag

Betover uw buitenfestival met Kleurrijke Flamingo’s Steltenlopers! Levendig en interactief, ze brengen kleur en vreugde voor jong en oud, perfect voor elk evenement. 🦩

Code: STE-6725-538

Beschrijving

Kleurrijke Flamingo’s Steltenlopers voor Buiten Festivals! 

Stel je voor: levendige, Kleurrijke Flamingo’s Steltenlopers die hoog boven uw evenement uittorenen. Met een aanstekelijke vrolijkheid brengen deze prachtige dieren een glimlach op ieders gezicht. Op majestueuze hoogte wandelen ze door uw evenement, nieuwsgierig om zich heen kijkend en verheugd om geaaid te worden door gasten. Deze interactieve en unieke act brengt een betoverende sfeer naar uw buitenfestival!

Een zee van kleur 🦩
De Kleurrijke Flamingo’s Steltenlopers zijn als een betoverende visie – kleurrijk, speels en levendig. Hun opvallende verschijning vormt een prachtig contrast met de blauwe lucht en de groene omgeving. Hun roze verenpracht en gracieuze bewegingen creëren een visueel feest dat de harten van zowel jong als oud steelt.

Interactief vermaak voor jong en oud
Deze act gaat verder dan enkel kijken; het is een interactieve ervaring. De Kleurrijke Flamingo’s Steltenlopers nodigen gasten uit om hen te benaderen, aan te raken en zelfs te aaien. Dit zorgt voor een onvergetelijk moment voor kinderen en volwassenen, waarbij ze de vrolijkheid van deze elegante dieren kunnen delen.

Perfect voor buiten festivals en meer!
Of het nu om ontvangstentertainment gaat, het opvrolijken van een winkelcentrum, het creëren van magie op een festival of het bezorgen van een onvergetelijke ervaring op kinderevenementen, de Kleurrijke Flamingo’s Steltenlopers brengen altijd een bijzondere charme mee.

Interactie
Als u op zoek bent naar een unieke manier om uw buitenfestival te verrijken, dan zijn de Kleurrijke Flamingo;s Steltenlopers de perfecte keuze. Boek nu deze betoverende act en breng een betoverende wereld van kleur en interactie naar uw evenement. Laat uw gasten zich verwonderen, laat ze lachen en maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring die ze nog lang zullen koesteren. Kies voor kleur, kies voor interactie – kies voor de Flamingo’s Steltenlopers!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Mobiele actOntvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Kinder Entertainment, Thema Dieren, Thema Roze

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6724-538
2 Spelers  – Code: STE-6725-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Roze

Onderwerp

Dieren

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.