Diamond Girls Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-8975-039

Beschrijving

Dansende Diamond Girls Steltenlopers!

Ervaar een onvergetelijke en feestelijke steltenact met de Diamond Girls Steltenlopers. Hun fantastische danskunsten en interactie met het publiek zorgen voor stralende gezichten en een geweldige sfeer.

Een aanvulling voor elk event
De Diamond Girls Steltenlopers zijn de ideale aanvulling op diverse evenementen, van mobiele acts tot beursentertainment, festivaloptredens, en bruiloften. Hun unieke thema’s, zoals Brazilië en Las Vegas, voegen een vleugje glamour toe aan uw gelegenheid.

Sprankelend entertainment
De Diamond Girls Steltenlopers zijn niet alleen meesterlijke steltenlopers, maar ook geweldige entertainers. Ze verwelkomen graag gasten met een vriendelijk praatje en creëren een warme en uitnodigende sfeer.

Steltenlopers van wereldklasse
Met een speeltijd van 3 sets van 30 minuten of 2 sets van 45 minuten, bieden de Diamond Girls Steltenlopers flexibel entertainment voor evenementen van elke grootte. Ze zijn meesters in het creëren van blijvende herinneringen en brengen een vleugje magie met zich mee.

Laat de Diamond Girls Steltenlopers uw gasten betoveren en een sprankelend tintje aan uw evenement toevoegen. Bereid u voor op een onvergetelijke ervaring vol glitter, glamour en geweldige dans!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Mobiele Act, Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum act, Bruiloft Entertainment, Thema Brazilië, Thema Las Vegas, Thema Showgirls.

Speeltijd:
3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten in maximaal 4 uur tijd.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-8974-039
2 Spelers  – Code: STE-8975-039

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Wit, Zilver

Onderwerp

Las Vegas

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.