LED Prins Steltenloper

Doe een aanvraag

Maak je evenement futuristisch met de LED Prins Steltenloper! Interactief en betoverend, zijn LED-kostuum brengt licht en charme op diverse gelegenheden

Code: LED-6700-521

Beschrijving

De LED Prins Steltenloper: een futuristische lichtervaring op stelten!

Wil je een unieke en futuristische toevoeging aan jouw evenement? Maak kennis met de LED Prins Steltenloper – een grensverleggende walk-act die een mobiele licht-performance combineert met een altijd vrolijke en ondeugende Prins! Afkomstig van een verre planeet, is deze buitenaardse entertainer reuze benieuwd naar de aardbewoners en hun manier van leven. Met zijn betoverende LED-kostuum en interactieve benadering zorgt de LED Prins Steltenloper voor een onvergetelijke ervaring op diverse gelegenheden.

De interactieve LED Prins
De LED Prins Steltenloper is niet zomaar een steltloper; het is een bijzondere ontmoeting met de toekomst van entertainment. Gehuld in een kostuum dat schittert met honderden LED-lichten, aangestuurd door een geavanceerde computer in zijn helm, creëert hij een fonkelende act met een indrukwekkende WOW-factor.

Een speelse ontdekkingsreis
De LED Prins observeert de aardbewoners met nieuwsgierige ogen en imiteert hun bewegingen met gracieuze stappen op zijn stelten. Hij probeert de menselijke taal te begrijpen en doet zijn best om enkele van hun gewoontes te doorgronden. Deze interactieve ontdekkingsreis maakt van elke ontmoeting een unieke ervaring, waarbij de Prins met zijn eigen taal en ondeugende charme graag in gesprek gaat, vooral met de jongste gasten.

Lichtspektakel in beweging
Of het nu gaat om een ontvangst, festival, straattheater of een lichtfestival, de LED Prins Steltenloper voegt een buitenaardse dimensie toe aan jouw evenement. Zijn LED-kostuum transformeert de omgeving in een betoverend lichtspektakel, waardoor de toeschouwers worden meegenomen op een reis door de wereld van technologisch entertainment.

Perfect voor diverse gelegenheden
Of je nu een bedrijfsevenement, festival of themafeest organiseert, de LED Prins Steltenloper past perfect bij diverse gelegenheden. Zijn act is echter niet geschikt voor lange afstanden, waardoor hij ideaal is voor een dynamische en interactieve aanwezigheid op specifieke locaties.

Soort Act:
Mobiele Act, Led Entertainment (deze act is niet geschikt voor lange afstanden)

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub EntertainmentLed Entertainment, Thema Future

Speeltijd:
als loopact 2x 30 minuten of 2x 45 minuten binnen 4 uur of
1x 60 minuten als ontvangst act

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: LED-6700-521

Variatie:
Als Duo met de Licht Prinses:
Ook mogelijk als Duo met de Licht Prinses Code: LED-6744-521 (Meer info zie hieronder bij soortgelijke acts).

Werkruimte:
Minimale hoogte van 4 meter

Maatwerk:
Kleuren spel mogelijk op aanvraag

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1,5 uur voor optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Blauw, Led, Wit, Zwart

Onderwerp

Future / Space, Technologie

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.