Muzikale Paashazen

Doe een aanvraag

Code: AKO-8989-997

Beschrijving

Betoverende Paashazen: een muzikaal pasen spektakel!

Op zoek naar uniek entertainment voor Pasen? Ontmoet de Muzikale Paashazen, jouw garantie voor een vrolijk en muzikaal feest! Met een repertoire van vijf-en-dertig liedjes over Pasen en de lente, zorgen ze voor een feestelijke sfeer. Wanneer de eieren verstopt zijn, hebben deze vrolijke hazen alle tijd voor een meeslepend liedje en een dansje.

Een muzikaal feest van de lente
De Muzikale Paashazen brengen de lente tot leven met een kleurrijk palet van liedjes en melodieën. Of het nu gaat om opzwepende deuntjes of rustige ballades, hun repertoire omvat alle aspecten van Pasen en het vrolijke seizoen. Laat je betoveren door de muzikale tonen terwijl de paashazen een onvergetelijk spektakel opvoeren.

Meer dan paaseieren verstoppen 🥚
Terwijl de paaseieren verstopt zijn, hebben deze muzikale entertainers alle tijd voor een feestelijk liedje en een dansje. Hun interactieve aanpak maakt het mogelijk om het publiek te betrekken en de feestvreugde te vergroten. Geniet van een ongedwongen sfeer waarin muziek, dans en plezier samenkomen.

Veelzijdige muzikale act
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, een mobiele act of het creëren van een feestelijke Paassfeer, de Muzikale Paashazen passen zich aan. Met speeltijden variërend van 2x 40 minuten tot 4x 40 minuten, bieden ze flexibiliteit voor elk evenement. Kies de optie die het beste past bij jouw evenement.

Boek voor een Vrolijk Pasen met Muzikale Verrassingen!

Soort Act:
Muzikale Act, Kerst Entertainment

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Thema Pasen.

Speeltijd:
2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS of
3x 40 min. (binnen 3 uur) of
4x 40 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   – Code: AKO-8978-997
2 Spelers – Code: AKO-8989-997
3 Spelers – Code: AKO-8990-997

Voorbereiding muzikanten:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig op locatie.

Repertoirelijst:
PASEN (35): Alle eendjes – Beaumont haas rag – Boer wat zeg je – Chickenblues – Chickenrythm – Daar is de lente – Één ei – Een nieuwe lente – Ei – Eitjes verven – Falderie – Groen knollenland – Haan en hen – Haasje van chocola – Het is lente – Ik zag twee hazen – It’s in the air – Kip kakelaar – Kip zei de boer – Kuikentje – Liedjes van de pietjes – Lief klein konijntje – Mandje volgepropt – Mijn naam is haas – Opzei -Paashaas in ‘t land- Paashaas heeft een mandje – Paasei(+maple leaf) – Twee kleine eendjes – Vogeltjesdans – Wat je van hazen leren kan – Weet je dat de lente komt – Welke kleur kies jij – Wielewaal – Zo vrolijk.

Ander Repertoire:
De muzikanten hebben een grote repertoirelijst van andere liedjes die ze ook kunnen zingen.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Feestdagen

Pasen

Jaargetijden

Lente

Muziekinstrumenten

Accordeon, Basgitaar, Gitaar, Trompet, Viool, Zang

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS *, 3x 40 min. (binnen 3 uur), 4x 40 min. (binnen 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…