Rode Engelen Steltenlopers

Doe een aanvraag

De Rode Engelen Steltenlopers brengen een indrukwekkende verschijning met warme rode kostuums, uitgestrekte vleugels, en spreiden vreugde en positiviteit tijdens uw evenement.

Code: STE-2006-039

Beschrijving

Indrukwekkend entertainment met Rode Engelen Steltenlopers

De Rode Engelen Steltenlopers zijn de ideale toevoeging aan elk (kerst)evenement. Hun opvallende verschijning en warme uitstraling maken een blijvende indruk op het publiek. Gehuld in rode kostuums en met uitgestrekte vleugels, creëren ze een sfeer van positiviteit en warmte.

Een betoverende ervaring
Deze steltenlopers bieden niet alleen een visueel spektakel, maar ook een meeslepende ervaring. Door het uitspreken van mooie (kerst)wensen brengen ze een gevoel van verbondenheid en vreugde onder de toeschouwers. De muzikale begeleiding versterkt deze ervaring.

Uniek entertainment
De bijzondere kostuums en de emotionele impact van de Rode Engelen Steltenlopers maken deze act uniek. Hun aanwezigheid voegt een speciaal element toe aan verschillende evenementen, van mobiele acts op beurzen tot opvallende openingsacts.

Een blijvende indruk
Kies voor de Rode Engelen Steltenlopers en verrijk uw evenement met visueel indrukwekkend en hartverwarmend entertainment. Hun optreden zorgt voor een blijvende indruk en maakt elk evenement bijzonder. Laat uw evenement stralen met dit unieke optreden.

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel EntertainmentClub EntertainmentLed EntertainmentKerst Entertainment. Thema Winterwonderland, Thema Engelen, Thema Lucht.

Speeltijd:
3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten in maximaal 4 uur tijd.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-2005-039
2 Spelers  – Code: STE-2006-039

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Rood, Wit

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…