Witte Engelen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Code: STE-2008-039

Beschrijving

Betoverende Witte Engelen Steltenlopers 

De Witte Engelen Steltenlopers zijn de ultieme toevoeging aan elk evenement, of het nu om kerstvieringen gaat of een andere bijzondere gelegenheid. Hun aanwezigheid betovert het publiek en laat een onuitwisbare indruk achter. Deze sierlijke figuren spreken prachtige wensen uit die recht naar het hart van hun toeschouwers gaan, en dit alles onder begeleiding van betoverende muzikale klanken. 

Zwevende magie in het donker
Wat deze act nog specialer maakt, is dat de kostuums van de Witte Engelen zijn versierd met tientallen ledlampjes. Hierdoor lijken ze door de lucht te zweven als mystieke wolken, zelfs in het donker. Dit creëert een werkelijk magisch schouwspel dat zowel jong als oud betovert en verwondert. De combinatie van prachtige verlichting en indrukwekkende steltenlopers is werkelijk adembenemend. 

Geschikt voor elke gelegenheid
Of je nu een mobiele act nodig hebt voor een kerstmarkt, een kerstevent in een winkelcentrum, of een indrukwekkende ontvangst op een bedrijfsbeurs, de Witte Engelen Steltenlopers zijn veelzijdig en passen perfect bij diverse gelegenheden.

Of het nu gaat om het betoveren van kinderen, het verwonderen van volwassenen, of het creëren van een magische sfeer op een kerstmarkt, deze Witte Engelen Steltenlopers zorgen voor een onvergetelijke ervaring die nog lang zal worden gekoesterd.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Mobiele Act, Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Led Entertainment, Kerst Entertainment.

Speeltijd:
3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten in maximaal 4 uur tijd.

Aantal Spelers:
1 Speler    – Code: STE-2007-039
2 Spelers  – Code: STE-2008-039
3 Spelers  – Code: STE-2009-039

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers

Kleur

Led, Wit

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.