Sneeuwwitje en haar Dwergen

Doe een aanvraag

Code: STA-2129-560

Beschrijving

🍎 Sneeuwwitje en haar Dwergen en de zoektocht naar Nummer 7: interactieve Levende Standbeeld act

Sneeuwwitje en haar Dwergen, maar er ontbreekt iets! Ze telt er slechts 6. Waar is nummer 7? Een interactieve uitdaging voor het publiek om mee te speuren en de ontbrekende dwerg te vinden. Een sprookjesachtige intrige ontvouwt zich, en het is aan de toeschouwers om de puzzel op te lossen.

Rode Appel dilemma: lekkernij of gevaar?
Terwijl de zoektocht naar nummer 7 in volle gang is, besluit Sneeuwwitje een hap te nemen van een verleidelijke rode appel. Maar is dat wel verstandig? Een spannend dilemma dat de nieuwsgierigheid van het publiek prikkelt. Zullen ze haar kunnen waarschuwen voor mogelijke gevaren, of zal het sprookje een onverwachte wending nemen?

Voor jong en oud
Of het nu kinderen of volwassenen zijn, deze living statue act is geschikt voor alle leeftijden. De betoverende wereld van Sneeuwwitje en haar Dwergen spreekt zowel de kleintjes als de volwassenen aan. Een perfecte mix van spanning, interactie en betovering voor een brede doelgroep.

Levend Standbeeld in interactieve vorm
Sneeuwwitje en haar Dwergen en de zoektocht naar nummer 7 vallen onder het genre Levend Standbeeld, maar met een interactieve twist.

Geschikt voor diverse gelegenheden
Deze levende standbeeldact past perfect bij verschillende evenementen, waaronder ontvangst entertainment, animatie acts, mobiele acts, beurs- en promotie-entertainment, festivals, braderieën, jubilea en winkelcentrum entertainment. De veelzijdigheid van het optreden maakt het een waardevolle toevoeging aan uiteenlopende gelegenheden.

Sneeuwwitje en de zoektocht naar nummer 7 bieden een unieke combinatie van sprookjesachtige magie en interactief entertainment.

Soort Act:
Levend Standbeeld.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment.

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets.

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-2129-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

Sprookjes

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.