Waarzegster Orakel

Doe een aanvraag

Ontdek de magie met Waarzegster Orakel! Ervaar het betoverende Wens Ritueel, ontvang inzichten via runen en leer met boeiende workshops je intuïtie te ontwikkelen

Code: TAR-5180-656

Beschrijving

Ontdek de magie van het leven met Waarzegster Orakel! 🔮

Al meer dan een kwarteeuw onthult Waarzegster Orakel de geheimen van het leven door de kunst van het tarotkaartlezen. Haar benadering is lichtvoetig, theatraal en doordrenkt met humor, waardoor de magie tot leven komt op een unieke manier. Maar dat is slechts het begin van wat ze te bieden heeft!

Wens ritueel
Stap in de betoverende wereld van het Wens Ritueel, waar jouw individuele wensen worden geweven in de stof van het universum. Ondergedompeld in de kracht van kruiden, ga je naar huis met een magisch buideltje dat de energie van jouw wens vasthoudt en versterkt. Dit unieke ritueel is perfect voor elk evenement of feest, en het creëert een blijvende herinnering aan de kracht van dromen.

Runen boodschap
Duik diep in de oude wijsheid van runenstenen, waar elk symbool een schat aan intuïtieve kennis herbergt. Met de bedrevenheid van Waarzegster Orakel worden inzichten onthuld en boodschappen helder verwoord. Deze ervaring is puur en boeiend, een reis door de tijd om de mysteries van het leven te ontrafelen.

Workshops voor zelfontwikkeling
Wil je de kunst van het kaartleggen, de diepten van numerologie of de betekenis van runentekens ontrafelen? Vraag naar onze boeiende workshops, waar Waarzegster Orakel haar kennis deelt en je begeleidt bij het ontdekken van je eigen intuïtieve vermogens. Deze workshops zijn niet alleen leerzaam, maar bieden ook de mogelijkheid om de magie in jezelf te ontdekken.

Of het nu een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of ander speciaal moment is, Waarzegster Orakel voegt een uniek en boeiend element toe. Laat de magie de sfeer verrijken en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Soort Act:
Waarzeggen, Tarotkaarten

Genre:
Winkelcentrum Entertainment, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Thema Kinder Entertainment, Workshops

Speeltijd:
Basis 3 uur aanwezigheid (7 a 10 minuten per voorspelling/klant)

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: TAR-5180-656

Bijzonderheden:
Ook geschikt voor kinderen
In Nederlands en Engels

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Onderwerp

1001 Nacht, Circus, Oosters-1001 Nacht, Sprookjes

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…