Witte Led Bloemen Steltenlopers

Doe een aanvraag

Voeg een magische touch toe aan uw kerstevenement met Witte LED Bloemen Steltenlopers. Hun betoverende licht en majestueuze aanwezigheid creëren een onvergetelijke sfeer voor uw gasten, van ontvangst tot festival, en laten uw evenement schitteren. 🌟

Code: STE-6094-538

Beschrijving

Betoverend kerst- en wintervermaak: Witte LED Bloemen Steltenlopers

Stel je voor: een sfeervol winterfeest, omgeven door de magie van schitterende LED-verlichting. Deze betoverende ervaring wordt werkelijkheid met de Witte LED Bloemen Steltenlopers. Gehuld in stralend wit en bedekt met honderden glinsterende LED-lampjes, vormen zij een majestueuze aanwezigheid te midden van uw hooggeëerde gasten.

Licht en magie
Deze steltenlopers brengen niet alleen hun indrukwekkende hoogte, maar ook een overvloed aan licht en magie met zich mee. De honderden LED-lampjes creëren een betoverende ambiance die uw kerst- of winterevenement naar een hoger niveau tilt.

🎄 Feestelijk vermaak:
Of het nu gaat om de ontvangst van uw gasten, het verlevendigen van een winkelcentrum, het verrijken van een festival of het toevoegen van een vleugje betovering aan uw bruiloft, deze act past bij diverse gelegenheden en locaties.

Een winterwonderland
De Witte LED Bloemen Steltenlopers omarmen de kracht van wit, winter en verlichting. Met een speeltijd van 3x 30 minuten binnen 4 uur, biedt deze act de mogelijkheid om meerdere malen uw publiek te betoveren met hun magische aanwezigheid.

Multifunctioneel entertainment:
Van ontvangst tot mobiel entertainment, van winkelcentra tot festivals, van bruiloften tot thematische winterbijeenkomsten, deze steltenlopers voegen een extra dimensie toe aan uw evenement.

Een winterse betovering in Wit en LED
Verrijk uw evenement met de schitterende aanwezigheid van de Witte LED Bloemen Steltenlopers. Hun majestueuze verschijning en fonkelende licht zullen uw gasten betoveren en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Festival Entertainment, Mobiele Act, Bruiloft Entertainment,  Ontvangst Act, Thema Wit, Thema Winter, Thema Led

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-6093-538
2 Spelers  – Code: STE-6094-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Winter Wonderland

Kleur

Led, Wit

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.