Zingende Kadootjes

Doe een aanvraag

Ontdek de feestelijke animatie van de Zingende Kadootjes! Van ontvangst tot thema-evenementen, ze brengen interactief vermaak voor alle leeftijden. 🎁🎶

Code: MOB-3471-962

Beschrijving

Zingende Kadootjes: uw feestelijke animatie en vermaak! 

Maak kennis met onze betoverende Zingende Kadootjes! Deze veelzijdige mobiele act brengt een uniek en feestelijk element naar uw evenement, met mogelijkheden voor animatie, verhalen, en natuurlijk zang!

Zingende Kadootjes: wat kunnen ze voor u doen?
Of het nu gaat om een ontvangstact, festivalentertainment, muzikale verrassing, kinderentertainment, animatie of een specifiek thema zoals verjaardag, Vaderdag of Moederdag, de Zingende Kadootjes passen zich moeiteloos aan en maken van elk evenement een magische ervaring.

Speelse interactie met het publiek
Onze Kadootjes zorgen voor betrokkenheid en interactie met het publiek. Ze zetten elke gast op een unieke manier in het zonnetje, met een grapje, een verhaaltje, een liedje of een spreuk. Hierdoor ontstaat een speelse en feestelijke sfeer.

Een verrassende mix van vaardigheden
Deze act combineert verschillende kunsten en vaardigheden in één. Van zingen tot verhalen vertellen en zelfs jongleren, de Zingende Kadootjes brengen veelzijdig vermaak naar uw evenement.

Voor alle leeftijden en gelegenheden
Of u nu een verjaardagsfeest voor kinderen organiseert, een jubileum viert of gewoon wat extra vrolijkheid aan uw evenement wilt toevoegen, de Zingende Kadootjes zijn geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden.

Mobiele act, onbeperkte mogelijkheden
De Zingende Kadootjes zijn mobiel en kunnen zich gemakkelijk verplaatsen door uw evenement. Dit betekent dat ze op verschillende locaties kunnen optreden en uw gasten steeds opnieuw kunnen verrassen.

Thema-aanpassing voor een speciale dag
Of het nu gaat om een thema voor Vaderdag, Moederdag of een andere gelegenheid, onze Kadootjes kunnen hun act aanpassen aan het specifieke thema van uw evenement. Zo wordt uw dag nog specialer.

Soort Act:
Mobiele act,

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Mobiel Entertainment Muzikale Act, Kinder Entertainment, Animatie Act,Moederdag Entertainment, Vaderdag Entertainment,  Thema Verjaardag

Speeltijd:
3x 30 min. (binnen 3 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: MOB-3471-962
3 Spelers – Code: MOB-3472-962

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers

Feestdagen

Moederdag, Vaderdag

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Onderwerp

Liefde

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.