Dickens Steltenlopers

Doe een aanvraag

Stap in de wereld van het Dickens Steltenlopers Duo en breng de charme van Kerst en de magie van de winter naar uw evenement. 🎄

Code: STE-6083-538

Beschrijving

Betoverende kerstsfeer met het Dickens Steltenlopers! 

Stap binnen in de betoverende wereld van het Dickens Steltenlopers Duo, waar de warmte van Kerst en de magie van winter samenkomen voor een onvergetelijk schouwspel. Deze steltenact is meer dan alleen entertainment; het is een brug naar een tijd vol nostalgie en wonderen, recht uit de pagina’s van een kerstverhaal.

Magische winter- en kerstanimatie
Deze steltenact brengt de charme van de winter en de feestelijkheid van Kerst rechtstreeks naar uw evenement. Met het Dickens Steltenlopers Duo wordt uw locatie omgetoverd tot een scène die doet denken aan de tijd van Charles Dickens. Een tijd waarin de magie van Kerst in de lucht hing en iedereen in verrukking bracht.

Een visuele act
In hun prachtige kostuums zijn de leden van het Dickens Duo niet alleen entertainers, maar ook wandelende kunstwerken. Hun stelten bieden hen niet alleen hoogte, maar ook een podium om hun kostuums vol details te tonen. Deze visuele pracht trekt de aandacht van jong en oud en voegt een unieke esthetiek toe aan uw evenement.

Kerstverhalen tot leven gebracht
Het Dickens Steltenlopers Duo is niet zomaar een steltenact; het is een levendig eerbetoon aan de klassieke kerstverhalen die ons hart hebben veroverd. Gasten worden meegenomen op een reis door de tijd, waarin de geest van Kerst en het wonder van de winter tot leven komen. De kostuums, de ambiance en het spel van het duo tillen uw evenement naar een hoger niveau van magie.

Perfect voor diverse gelegenheden
Of het nu gaat om ontvangstentertainment, het verlevendigen van een winkelcentrum, het toevoegen van een historische dimensie aan festivals of het creëren van een traditionele Kerstbeleving, het Dickens Steltenlopers Duo past zich moeiteloos aan bij diverse gelegenheden en settings.

Betover uw evenement met het Dickens duo
Als u op zoek bent naar een betoverende kerstsfeer die zowel jong als oud zal verwonderen, dan is het Dickens Duo Steltenlopers de ideale keuze. Breng de magie van klassieke kerstverhalen tot leven en geef uw gasten een ervaring die hen nog lang zal bijblijven. Boek nu het Dickens Steltenlopers Duo en breng de geest van Kerst naar uw evenement! 🎄

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum EntertainmentBeurs & Promotie Act, Mobiel EntertainmentClub EntertainmentKinder EntertainmentKerst EntertainmentMobiele act, Thema Dickens

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: STE-6083-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…