DJ Lounge

Doe een aanvraag

Code: DJ-1824-648

Beschrijving

đŸŽ¶ DJ Lounge: unieke Live Performance met eigen werk en live elementen

De DJ Lounge biedt een live performance waarin exclusief eigen werk wordt gemixt. Met twee laptops en diverse live instrumenten en effecten wordt een unieke ervaring gecreëerd. Deze veelzijdige act is geschikt voor lounge cafés, clubs, bedrijfsevenementen, dance events, restaurants, privéfeesten en meer.

Unieke live performance
De DJ Lounge brengt een unieke live performance waarbij alleen eigen werk aan elkaar wordt gemixt. Het resultaat is een fusion van DJ-sounds met een persoonlijke touch, waardoor elk optreden een exclusieve beleving wordt.

Diverse live instrumenten en effecten
Naast de gebruikelijke DJ-setup voegt de DJ Lounge live instrumenten en effecten toe aan de mix. Dit zorgt voor een dynamische en interactieve performance die zich onderscheidt van standaard DJ-acts. Een mix van elektronische en live elementen maakt elke set verrassend en boeiend.

DJ & Drive-In Shows
De DJ Lounge valt onder het genre DJ & Drive-In Shows, geschikt voor muzikaal entertainment, ontvangstentertainment, festivals, winkelcentra, openingsacts en bruiloften.

Soort Act:
DJ & Drive-In Shows.

Genre:
Muzikale Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum Act, Openings act, Bruiloft Entertainment.

Lounge en Bedrijfsevenementen
Voor de lounge bars en bedrijfsevenementen zal de DJ een prettige atmosfeer weten te creĂ«ren waarin ruimte is voor communicatie en contact en in het verloop van een evenement kan, als de gelegenheid het toe staat, het volume omhoog en meer ‘dance’ gerelateerde muziek worden ingezet, geheel in te vullen naar uw wensen.

Verschillende soorten sets / Aanpassing aan de sfeer en de wensen
De sets kunnen, afhankelijk van het soort evenement, in meerdere of mindere mate sfeerbepalend of binnen elke setting weer anders zijn en in combinatie met live muzikanten. De performances en de VJ gaat het er om een passende totaalsfeer te creëren waarin al de delen elkaar ondersteunen en op elkaar zijn afgestemd.

Aanvulling met Saxofonist/Fluitist, Percussionist, Zangeres: Het optreden kan worden aangevuld met een live saxofonist/fluitist, een percussionist en een zangeres.

Speeltijd:
4x 30 minuten of 3x 40 min. of 2x 60 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 DJ   –  Code: DJ-1824-648

Uitbreiding mogelijk met:
Zangeres en/of Percussionist en/of Saxofonist/fluitist

Inclusief:
Kleine geluidsset.

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Muziekstijlen

Allround, Ambient, Club, Disco, Funk, Jazz, Lounge

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts