Fietsende Circusartiesten

Doe een aanvraag

Code: ACR-7004-963

Beschrijving

Fietsende Circusartiesten: acrobatisch verhaal vol uitdaging en waaghalzerij! 🚴‍♀️

Ontdek de magie van de Fietsende Circusartiesten, die verhalen vertellen terwijl ze verbazingwekkende trucs uitvoeren op allerlei fietsen. Dit gedurfde duo daagt elkaar uit in een acrobatisch verhaal over de liefde en het leven.

Acrobatisch verhaal: een adembenemende reis
Laat je meevoeren door de acrobatische vertelling van de Fietsende Circusartiesten. Een adembenemende reis vol uitdaging, waaghalzerij en boeiende verhalen, uitgevoerd op, onder en rondom diverse fietsen.

Grond acrobatiek
Deze act is een meesterlijke vertoning van grondacrobatiek, geschikt voor diverse gelegenheden zoals podiumacts, openings-shows, thema circus evenementen, samenwerkingsvieringen, en entertainment in winkelcentra.

Speeltijd: 25 minuten show
Geniet van een boeiende show van 25 minuten, waarbij het duo zijn acrobatische kunsten vertoont met een unieke mix van vaardigheid, humor en emotie. Meerdere shows zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Avontuurlijke workshop: balanceren op fietsen en wielen 
Na de voorstelling kunnen toeschouwers zelf deelnemen aan een avontuurlijke workshop. Balanceren op allerlei fietsen en wielen wordt een unieke ervaring voor jong en oud. De workshops duren 20-35 minuten per ronde.

Soort Act:
Grond Acrobatiek.

Genre:
Podium Act, Openings-Show, Thema Circus, Thema Samenwerking, Openings Entertainment, Circus Act, Grond Acrobatiek Show, Winkel Centrum Entertainment.

Speeltijd:
25 minuten show. Meerdere shows mogelijk tegen een meerprijs.

Aantal Spelers:
2 Acrobaten – Code: ACR-7004-963

Extra:
Aansluitend op de voorstelling kan het publiek zelf uitproberen hoe het is om op allerlei fietsen en wielen te balanceren. De workshop is avontuurlijk en voor jong en oud geschikt.
De workshops duren 20-35 minuten per ronde.

Werkhoogte:
4 meter hoog

Speelvlak:
10×8 meter (optimaal) / 8×6 meter (minimaal)
Ondergrond moet verhard zijn en zo egaal mogelijk.

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 2 uur voor het optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Circus

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.