Stoere Fietsers

Doe een aanvraag

Boek de Stoere Fietsers: een dynamische, ludieke animatieact met imposante fietsen en heldhaftige sfeer voor elk evenement! 🚴‍♂️

Code: ANI-3010-935

Beschrijving

Stoere Fietsers: ludieke theatrale animatie voor een heldenachtige Sfeer! 🚴‍♂️

Ontvang de Stoere Fietsers op uw evenement en creëer een onvergetelijke, heldhaftige ervaring!

Een stoer schouwspel
Deze Stoere Fietsers vormen een indrukwekkend schouwspel. Met krachtige gebaren en heldhaftige taal, brengen zij een ludieke theatrale animatie die garant staat voor vermaak en verbluffing. Echter, ondanks hun stoere voorkomen, zijn zij allesbehalve grof of onvriendelijk. Ze dragen speren, waarop fietsbellen zijn gemonteerd, en berijden imposante fietsen. Een visueel spektakel dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook een glimlach op ieders gezicht tovert.

Voor diverse gelegenheden
De veelzijdigheid van de Stoere Fietsers maakt hen geschikt voor tal van gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de feestelijke opening van uw fietspad, fietsenstalling of fietsbrug. Hier zorgen zij voor een krachtige en memorabele start van het evenement. Daarnaast kunnen zij worden ingezet om het correct stallen van fietsen te promoten, waarbij zij op ludieke wijze wijzen op de juiste handelswijze. Ook voor het verwijzen naar uw nieuwe fietsenstalling of andere voorziening zijn de Stoere Fietsers een uitstekende keuze.

Groot fietsslot voor een unieke opening
Wilt u uw evenement een extra feestelijk tintje geven? Kies dan voor de openingshandeling met een groot fietsslot. Een symbolisch gebaar dat perfect past bij de thematiek van de Stoere Fietsers en de bezoekers direct in de juiste sfeer brengt.

Een dynamische animatie act
De Stoere Fietsers bieden een dynamische animatie act die past bij diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een ontvangst act, presentatie entertainment, beurs act, fiets act, netwerk entertainment, of marketing en branding act, zij weten moeiteloos de juiste toon te zetten.

Bij Prima Entertainment staan we klaar om samen met u van uw evenement een ongekend succes te maken!

Soort Act :
Animatie Act

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum EntertainmentBeurs & Promotie ActNetwerk MeetingMobiel EntertainmentKinder Entertainment, Straattheater, Presentatie Entertainment, Fiets Act, Marketing en Branding Act.

Speeltijd:
4x 45 min. binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: ANI-3008-935
3 Spelers – Code: ANI-3009-935
4 Spelers – Code: ANI-3010-935

Voorbereidingstijd;
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

4x 45 min.( binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…